22 / 86
    potrebujeme "terenni" kocar, tenhle se nam zatim docela libi - Baby World, Travel

    Podle vzhledu bych řekla, že je to "náš" kočár - V Travel. Pokud váháte a je tento stále mezi favority, já hlasuji jednoznačně za! Byla jsem s ním max. spokojená, skladný, do terénu ideální a z prvotních rozpaků ze sporťáku jsem si ho ve finále nemohla vynachválit. Před 14 dny jsem ho prodala bratranci a musím říct, že jsem i slzu zamáčkla, jak jsem se s ním těžce loučila 🙂 Podle mě, má každý kočár něco, co není zrovna ideální a já jsem byla moc ráda, že jsem nakonec šla do kategorie pod 10 tisíc, jak vy píšete, protože službu udělal naprosto stejnou, možná v lecčem i lepší, než kategorie cenově vyšší. To je ale jen můj názor... Tak šťastný výběr!

    27. srp 2011
    lena.k
    autor

    @alicemich diky za pozitivni recenzi. Nazivo jsme ho jeste nevideli, takze jsem ted jeste vic zvedava.

    27. srp 2011

    máme také tento kočárek a jsem max spokojená nelituji toho že nemám kočárek za x tisíc i za 8000 udělá službu i někdy lepší než ty drahé 🙂

    5. zář 2011

    tak s tim souhlasim tenhle mela kamoska a byla s nim max spokojena je odpruzeny krasne se s nim jezdilo super ze jde dat sportak po i proti jizde my mely casualplay 2x tak drazsi a pritom tento byl tak 10x lepsi🙂)

    13. zář 2011