lenculina
21. črc 2020
385 

Voňavé SAVO 🌸

Ahoj koníkovky! 

Někdo nás zná, někdo ne. Každopádně jsem maminka dvou malých dětí a jednoho psího medvídka.

Jsem taky jedna z těch, co měla možnost testovat nové SAVO, a tak bych ráda ukázala, co toto Savo dokáže oproti tomu předešlému.

SAVO S ROZPRAŠOVAČEM - balení obsahuje 700 ml roztoku.

Tento přípravek je bez chlóru, slouží jako dezinfekce povrchů a je antibakteriální.

Používání: nastříkejte rovnoměrně na čištěný povrch a nechte působit 15 minut, poté opláchněte.

Tento prostředek předčil všechna má očekávání. Hned jsem si ho zamilovala a používám ho úplně všude. Nejen že nádherně voní, ale taky se vše krásně leskne. Když to tedy hned na poprvé přeženete, tak vůně je docela silná a není to úplně příjemný. Po umytí dětských hraček má člověk hned lepší pocit, předtím jsem je oplachovala pouze horkou vodou.

SAVO S VÍČKEM - balení obsahuje 1000 ml roztoku.

Tento přípravek je bez chlóru, slouží jako desinfekce na podlahy a je antibakteriální.

Používání: Je vhodný pro každodenní desinfekci podlah , ale lze použít i na všechny omyvatelné povrchy.

NA PODLAHU : na běžný úklid - 50 ml roztoku + 4 l vody (není potřeba oplachovat)

NA MALÉ PLOCHY - použijte přípravek bez ředění, nechat působit 15 min a opláchnout. (prach, pyl, místa, kde se vyskytují naši domácí miláčci) 

HRAČKY A MÍSTA, KDE VAŘÍME - použít přípravek bez ředění, nechat působit 15 minut, před použitím důkladně opláchnout pitnou vodou.

Tento přípravek s tímto mopem je až k neuvěření. Nejen že to tu nádherně voní, ale podlaha se nám opravdu leskne. Naposledy, co jsem zkoušela nejmenovaný prostředek, jsem měla podlahu zašedlou a občas se i lepila. Musím opravdu uznat, že se mi teď vytírá úplně samo. 

Doufám, že tato recenze stačila všem, kteří stále váhají, zda si tento zázrak koupit, každopádně se nebráním otázkám, co se přípravků týče. 

Na závěr bych tedy chtěla poděkovat za možnost otestovat tyto dva přípravky, které mi udělaly obrovskou radost! Mají toho tolik v jednom. A určitě až nám dojdou, tak pořídíme další! Rozhodně všem doporučujeme!!

 VYZKOUŠÍTE A UŽ NEBUDETE CHTÍT JINÝ!

#test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

Začni psát komentář...

Odešli