leniluki
5. kvě 2019
268 

Naše Muumi testování

Do testování jsme byli vybráni jako náhradníci, o to větší bylo mé překvapení, když se @konik­_testuje ozval s touto krásnou zprávou. A nemohl si vybrat lépe, zrovna jsme se těšili na týdenní pobyt na Valašsku, kde jsme celou výbavu s Mikuláškem (2 roky) a ubrousky i s Matějem (4 roky) pořádně otestovali.

A co nám tedy dorazilo?

  • Plenky Muumi Walkers (vel.5)
  • Přebalovací podložky Helmi (6ks)
  • Vlhčené ubrousky Helmi (64ks)

Na produkty značky Muumi a Helmi člověk nenarazí jen tak. V běžných obchodech a drogeriích je v regálech nenajdete. Nejpravděpodobněji se s nimi setkáte na internetu, pokud hledáte ekologické jednorázové plenky a pomůcky k přebalování. A těmi Muumi jsou. Celkově jejich značka i firma fandí ekologii, tak kdo se ubíráte touto cestou, určitě mrkněte na jejich stránky, kde najdete informace i o všech dostupných výrobcích.

Plenky Muumi Walkers No.5

Tyto plenky jsou určené pro děti s hmotností 7-15kg, které už jsou zvídavé a neustále v pohybu,  jsou dostupné ve dvou baleních, po 20 nebo 40 ks, přičemž cena za jeden kus se pohybuje v rozmezí 10-13 Kč.

Jedná se o natahovací kalhotkovou plenku, tudíž jsou výborné, pokud už jsou děti šikovné, snažíme se je odplenkovat nebo si samy občas řeknou, že se jim chce 🙂 V tomto případě stačí plenku pouze stáhnout pod kolínka a poté opět natáhnout zpět. Nasazují se i sundávají lehce, v případě, že je plenka již znečištěna, jednoduše ji po stranách roztrhneme, zabalíme a zajistíme obsah lepícím proužkem, který je v zadní části plenky.

Jsou neskutečně savé, přes noc bez problému vydrží, aniž by protekly a stolici také drží pěkně. Za celou dobu používání neprotekly ani jednou. Na plenkách najdeme ilustrace z pohádek Tove Janssonové, u nás to byl samotný Mumínek a Ferka nebo Ňuf 🙂

Vlhčené ubrousky Helmi

Z vlhčených ubrousků jsem byla nadšená. Žádné převoněné, napěněné, velmi mokré či naopak suché ubrousky, ale opravdu vše tak akorát. Jsou bez parfemace, alkoholu a barviv, vhodné také na obličej či ekzematickou pokožku a jsou hypoalergenní.

A dokonce se vytahují krásně po jednom kousku (výjimečně jsem vzala omylem dva), což ocení mnoho maminek. Nebo aspoň já jsem byla nadšená. Nesnáším, když se u rozbaleného dítěte, které zdrhá z podložky a máchá rukama, musím ještě rozčilovat s nespolupracujícími ubrousky.

Zvládnou hezky setřít všechny nečistoty, včetně rukou od mokrého písku, hlíny, čokolády a nemusela jsem se bát je použít ani na obličej, kde se synovi dělá ekzém.

Ovšem cena je 139 Kč/balení, které obsahuje 64 ks ubrousků, což je pro mnoho maminek docela drahá záležitost a může to od jejich používání odrazovat.

Přebalovací podložky Helmi

Vy, co máte starší děti, dokážete si představit, jak asi přebalování na podložce vypadá. Položíte dítě a než stihnete obléct čistou plenku, je podložka na opačném konci pokoje než dítě. Ale vyzkoušeli jsme a na omak jsou velmi příjemné, hypoalergenní, velikostně tak akorát (58 x 60 cm) a baleno po 6 ks. Cena za balení je 139 Kč.

Takže za nás celkově: ANO 🙂 My jsme byli moc spokojeni a děkujeme, že jsme se mohli tohoto testování účastnit 🙂

#test_muumi #recenze #zkusenosti_pleny_muumi

Začni psát komentář...

Odešli