55 / 186
    Nová, pro Kláru...aby ji nepokakal beránek, když jsou ty Velikonoce, že? ;-)

    Luci.Je... tééda.. ty si šikovnááá... je krásná a prosíííím kde si koupila tu super látku a tu koženku?? 😀 kujuu

    17. dub 2014
    lg7
    autor

    @andelkaprdelka Děkuju nastotisíckrát 😉 ...není pro mě, takže jsem si s ní celkem vyhrála...takže jo, všechno sedí, dokonce i švy 😀 😅 ...Tak koženka je prosím odtud : http://www.levnekozenky.cz/ a bavlna od Mráze (...ale to byl teda děs, trvalo jim to i s mými urgencemi cca 3 týdny, než látku dodali...víckrát u nich přes eshop neobjednám, jedině osobně... )

    17. dub 2014

    @lg7 joo tak s domem látek mám své zkušenosti.. neochota, dosti nemilé jednání a látky dodány za skoro měsíc.. nikdy víc.. byla jsem fakt naštvanáá !! a jinak mooc děkuji, hned tam číhnu 😉

    17. dub 2014

    Nadherna, nejlepsi, bozska!!!

    A mraz je otresny! Driv na strankach tvrdili, ze do 5 prac. dnu vyridi objednavku, nedodrzeli. ted to prozmenu radeji uplne zrusili a ja cekala taky skoro 3 tydny. jen to pisu, uz citim, jak se mi napina cevka v hlave!

    18. dub 2014
    lg7
    autor

    @hakunamatata Óóóó, děkuji!! 😵

    Mráz mě pěkně naštval, taky jsem počítala s tím, že to do 5ti dnů vyřídí a když mi ani do těch 5ti dnů objednávku nepotvrdili a neposlali podklady k platbě, psala jsem mail, co se děje...a paní mi dost asertivně naznačila, že toho mají moc a že se mi do dvou dnů ozvou...no, neozvali 😉...už už jsem tu objednávku rušila, když teda napsali...a trvalo to celé celkem 3 týdny 😀 ...Hrůza!!

    @andelkaprdelka

    18. dub 2014