liss_durman
30. led 2019
424 

Sedm a jeden důvod proč je lepší umírat při cvičení doma než v tělocvičně

To máte tak... Všichni chceme být fit a sexy, ale ne každý může chodit do posilovny, že? A neříkejte že ne. Já říkám, že jo! A nejen to! Za ty roky praxe v domácím cvičení a tvarování pekáče buchet jsem získala vskutku neobvyklý vhled do celé problematiky. Uznejte sami.

Jen si to představte. S vaší cvičitelkou se stanete prakticky kamarádkami! Já mám například pocit, že o Jillian Michaels vím naprosto všechno. Jako třeba to, jaké číslo podprsenky má a tak. Dostala se mi pod kůži natolik, že jsem se k jejímu workoutu uchýlila dokonce i onehdá, když jsem se snažila už konečně porodit Eliše, jak o tom píšu ve své  knize. No ale to je jen zlomek skutečných výhod, které vám domácí cvičení přinese.

Kromě takových těch běžných důvodů jako je úspora času a rodinného rozpočtu nebo prostě toho, že vám ta smráďata sice kdokoliv hrozně ochotně ohlídá, nicméně nejširší příbuzenstvo bohužel nemá v příští pětiletce vůůůůbec čas. Ale vůbec...

Navíc každý máme nárok na důstojné umírání doma v pohodlí vlastního obýváku a ne v nějaké cizí a nepřátelsky vyhlížející tělocvičně!

A teď už konečně ty výhody domácího cvičení:

  • Nikdo vás nemusí křísit, když po první sérii cviků vyplivnete plíce, kteréžto si dají maratón kolem dokola tělocvičny spolu s vaším srdcem, a poté vám trenérka řekne, že to bylo jen warm-up.
  • Víte, že předstíraný infarkt vás ze cvičení neosvobodí.
  • Když vám křusne koleno, budou se vám smát jen vaše vlastní děti.
  • Když pod lavinou vlastního potu řinoucího se zpod vlasů nedopatřením oslepnete, zakopnete o rozházené lego nebo ležícího manžela, můžete si zplna hrdla zanadávat a nemusíte si dělat hlavu s tím, co si o vás pomyslí vaše umírněnější spolucvičenky.
  • Když si vyrazíte zub činkou, můžete skutečné důvody úrazu svést na domácí násilí. (Tentokrát ne na děti, rozdělení jednotlivých obvinění musí být především spravedlivé!)
  • Můžete si vybrat jakýkoliv čas, který vám bude vyhovovat. Třeba ve tři ráno, když už je menší pravděpodobnost, že se kolem vašeho okna shluknou sousedi a budou se vaší nepovedenou imitací výkopů bavit, popřípadě rovnou sdílet na sociálních sítích LIVE.
  • Větu: "Ty tepláky se jen srazily v pračce, vážně!" si můžete odpustit. Nikoho to nezajímá.

Tak a teď už vám nic nebrání v tom, abyste se do cvičení pustili po hlavě. Můžete skákat, až se bude lustr otřásat a žonglovat s činkami. Těšíte se?

 (P. S. Z nějakého důvodu se mi ten obrázek stále otáčí. Asi je to fakt padlé na hlavu... )

www.umelecvdomacnosti.cz

Jakožto člověk odsouzený žít v paneláku mám jednu jedinou námitku, bydlím v 6. patře a vážně netuším, čím ospravedlnit to, že kvůli mé imitaci cvičení budou trpět migrénou (pokud ne horšími stavy) sousedi pět pater pod námi. 🤓😜

30. led 2019

@kexina Ano, věřím, že to je těžká otázka 😀 😀 My bychom v paneláku bydlet nemohli ani bez cvičení, naše děti způsobují migrénu samy o sobě. 😀 S tím nevím, jak poradit 😀

30. led 2019

Já v pátém patře normálně cvičím 🙂. Resp. cvičívala jsem, teď už ne. Ale o dětech ví celý panelák, nejen patra pod námi. Každý den a hlavně navečer... 🙂.

30. led 2019

@kexina taky jsem normálně ve čtyřce cvičila .. tu půlhodinu sousedí přežijí a nějaká podložka to trochu utlumí. 😉

30. led 2019

@mummy88 no, mě bohatě stačí, když mi půl hodiny v kuse nad hlavou skáče sousedovic dítě. Takže když si představím, že sousedi musí snést naše dítě, tak i ta půlhodina navíc, kdy jim budu skákat nad hlavou ještě i já, je už přes čáru. Alespoň minimální ohleduplnost by měla být. 😉

31. led 2019

@kexina mne teda neirituji ani deti skakajici mi nad hlavou-nesvazou je a ja ty svoje taky ne...ani stekajici psi-clovek taky mluvi a pusy jim nezalepime, pes ma taky pravo tesknit. Tudiz pochybuji, ze v pohode sousedum bude jakkoli vadit, ze si clovek doma pul az hodku pocvici a poskace. Leda by to bylo v noci. Souseda jako vy dikybohu nemame🙏. Kdyz lidem vadi lidi, meli by se soustredit na vydelani penez tak, at muzou k lesu na samotu. Pac nevidim duvod, proc by lidi platicici si svuj byt, meli doma pomalu ani nedychat jak v base. Staci normalni mysleni. Verim, ze se vsude najde unudeny prudic, co nesnasi sebe a tudiz i cely svet a vadi mu vsechno, to ale neni muj problem, ze nekoho zivot nebavi. Az mi bude platit najem, pak mi mize rikat, co mam pres den doma delat. Ale nastesti ja nikdy na prudice nenarazila, ja bych s nema byla rychle hotova.

31. led 2019

@jess Amen sestro

31. led 2019

Začni psát komentář...

Odešli