@marie_anna Musela bych znát, z čeho se ta kuřecí vyrábí, ale normálně se do tlačenky dává i kůže a tučné maso, takže se to při hubnutí moc nemůže. Kolik je tam umělotin ti z hlavy nepovím, bude záležet na výrobci. Já to ráda a když už, tak buď domácí, co mi někdo přinese, nebo v jednom zdejším řeznictví, kde to dělají sami. Složení jsem tam raději nezkoumala 😅
@marie_anna Ano, já chápu, jenže i do drůbeží tlačenky se můžou přidat hodně tučné suroviny. Pokud tam bude hodně kůže, pod kterou je tuk, tak bude i taková drůbeží tlačenka kalorická bomba ☹ Ale jak tak koukám, tak to asi není taková hrůza, jak jsem čekala, ale stejně to chce pořád sledovat obaly http://www.kaloricketabulky.cz/drubezi-tlacenka...
@llluckaaa tak to mě málo znáš, když myslíš, že něco vložím do huby dřív, než si to najdu v databázi. 😀 Dělám si srandu, ale v případě těchto pochutin to dělám poctivě. Mimochodem ta databáze někdy dost chybuje i v uvádění údajů konkrétních výrobků - kolikrát mám tu věc doma a má jiný číslo než tady v KT. Nebo jsou tam vysoce inteligentní zadavatelé, kteří napíšou počet kj a označí to jako počet kcal. Málem mě takto trefil při některých zápisech šlak. 😀 Ještě že jsem dané věci měla doma.
@marie_anna To jo, a já jsem si navíc ještě všimla, že se od sebe hodně liší i informace v různých kalorických a výživových tabulkách 😀 Sama na počítání používám jenom jednu, kterou považuji za nejlepší (je určena pro profesionály - nemocnice atd., takže ji používají odborníci a pohlídají tak její kvalitu a případné kraviny nahlásí a nechají opravit).

Fakt jen výjimečně a v malém množství? ☹(( Fňuk!! 🙂
Jinak tláču taky miluju a třeba ta kuřecí není ani prasicí moc, ne? Spíš je asi narvaná umělotinou a glutamátem, ale jinak bych řekla, že je celkem dietní.