icon
30 / 400
Jáhlová kaše s hruškou, mandlemi a javorovým sirupem.
avatar

Můžu se zeptat, jak tu kaši připravujete? Případně i ty ostatní kaše?

Odpověz
10. zář 2015
avatar

@v_anilka Já připravuju všechny kaše podobně. Na 300 ml tekutiny připadne 45g obilnin. Jako tekutinu používám polotučné mléko. Vařím v mlékovaru do změknutí a kašovité konzistence (vločky před tím namáčím do mléka na noc), pak sladím lžičkou medu nebo javorového sirupu, přidávám většinou čerstvé ovoce a ořechy nebo semínka.

Odpověz
10. zář 2015
avatar

@llluckaaa děkuju.... a používáte jen ty obiloviny, nebo i nějaké instantní kaše např. Nomina?

Odpověz
10. zář 2015
avatar

@v_anilka Nic instantního nepoužívám, vyhýbám se i instatním vločkám 😉

Odpověz
10. zář 2015
avatar

Jéééééé, jáhly mě nikdy nenapadlo nachystat na ráno jako kaši. Musím zařadit 🙂

Odpověz
19. říj 2015