icon
79 / 400
Kroupový nákyp s hovězím masem.
avatar

Luci písneš jak děláš, prosím?

Odpověz
16. bře 2015
avatar

@tajemna30 Jasně, Ivi, je to hrozně jednoduché. Zvlášť jsem vařila ječné kroupy - v papiňáku v osolené vodě, protože vaření trvá dlouho. Jinak potom ve velké pánvi osmahnout mleté maso, osolit, opepřit, přidat zeleninu (tady mám několik druhů - mrkev, kukuřici, papriku, fazolky a společně dusit. Po podušení přidat uvařené kroupy a dochutit. V podstatě stejný postup jako mívám u rizota, jáhlota ap., jenom ty kroupy jsou delší na vaření a dávám je do papiňáku.

Odpověz
16. bře 2015
avatar

@llluckaaa Luci moooc děkuji

Odpověz
17. bře 2015
avatar

Jak dlouho si vařila v papinaku?

Odpověz
8. únor 2016
avatar

@jajulka82 Aspoň půl hodiny. Ale můžeš si to urychlit, pokud koupíš menší krupky.

Odpověz
8. únor 2016