icon
21 / 400
Pečená cizrna
avatar

Tu máme moc rádi!

Odpověz
25. říj 2015
avatar

@zlatelevizeedna A čím ji kořeníš? Já sháněla uzenou papriku, ale nikde ji u nás nemají ☹ Takže jsem vyzkoušela, co mě zrovna napadlo, a taky dobrý 😵

Odpověz
25. říj 2015
avatar

@llluckaaa uzenou paprikou, objednáváme často koření z webu, protože muž často vaří indickou kuchyni🙂

Odpověz
25. říj 2015
avatar

@zlatelevizeedna Jé, indické kuchyni teď taky přicházím na chuť a vařím ji častěji 😵 Zrovna dnes jsem dělala kuřecí se zeleninou a indickým kořením 🙂

Odpověz
25. říj 2015
avatar

Na tu se chystám už delší dobu 🙂

Odpověz
25. říj 2015
avatar

@leni_tom Taky jsem se na ni chystala dlouhou dobu 😉 Neváhej, je vážně dobrá 🙂

Odpověz
25. říj 2015
avatar

Jdu hned namočit cizrnu, vypadá to výborně!

Odpověz
30. říj 2015
avatar

holky já dávám na to i klasickou červenou papriku a sůl a je to výborný.

Odpověz
31. říj 2015
avatar

Vždycky to mám měkké a ne krupave, co dělám špatně prosím?

Odpověz
31. říj 2015
avatar

@jennifer Já jsem měla strach, aby mi klasická paprika nezhořkla. Teď jsem zkoušela tu uzenou a asi jsem to s ní krapánek přehnala, bylo to nějaké nahořklé 😅 Ale jíst se to dalo, to zase jo 😀
@sari_nka Asi by to chtělo péct déle. Jak dlouho jsi to pekla?

Odpověz
31. říj 2015
avatar

@llluckaaa já jí dávám míň, ale nespálila se mi, jednou jsem dala víc papriky do segedinu a nebylo to dobrý, ale co už.

Odpověz
31. říj 2015
avatar

@llluckaaa po 20 minutách to bylo úplně měkké takže nakonec asi 45 minut ale nestalo to za nic☹

Odpověz
31. říj 2015
avatar

@sari_nka Tak to bohužel nevím, kde je chyba ☹ Já si na té cizrně vyloženě pochutnala.

Odpověz
2. lis 2015
avatar

@sari_nka a nepřevařila si jí, než si jí dávala do trouby, protože jinak si to nedovedu představit co by se mohlo pokazit.

Odpověz
2. lis 2015
avatar

@jennifer má se varit do meka nebo jak?

Odpověz
2. lis 2015
avatar

A to jite k cemu? NEBO jen jako mlsani?

Odpověz
21. únor 2016
avatar

@eviss Jako mlsání. Ale uměla bych si to představit nasypané na zeleninovém salátě.

Odpověz
21. únor 2016
avatar

@llluckaaa dekuji, tak vyzkousime k televozi 😉

Odpověz
21. únor 2016
avatar

@sari_nka já to měla úplně stejně, podruhé už jsem to neudělala, protože mi to nestálo za to, bylo to po 20 minutách měkké a když jsem to tam nechala delší dobu tak se to nedalo kousat...nevím, možná málo oleje, když koukám na tuhle fotu, určitě jsem to neměla tak lesklé (mastné)...nebo nevím...

Odpověz
20. říj 2016