icon
14 / 400
Krůtí roláda plněná polníčkem, rukolou a mozzarellou
avatar

Fotka jak z časopisu 🙂 krása

Odpověz
2. bře 2016
avatar

Jojo, Luci, kdypak přispěješ do některé výzvy Apetitu? 🙂 Jinak to focení je teda fakt strašná dřina. Takhle zvenku to vypadá, že si dotyčný jen pěkně poskládá věci a přitom za tím stojí spousta vzteku, depresivních pocitů a námahy. 😀 Už jsem to chtěla stokrát vzdát. 🙂)

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@marie_anna Apetiti dělá výzvy, jo? To vůbec nevím 😅 Já se asi zúčastním asi výzvy naší knihovny o nejlepší luštěninový recept 😀

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@llluckaaa 😀 Super! Jo, pak tvoje jídlo zdobí titulní stránku. 🙂)

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@marie_anna A ještě jsem si říkala, že zkusím nějaký recept z březnového Alberta a pošlu jim fotku 😀 Viděla jsem jejich titulní stránku? 😀 Muffin ozdobený zajícovým zadkem 😀

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@llluckaaa Fakt? 😀 Já mám březnové číslo, tam jsou polívky, kde jsou zadky? 🙂

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@llluckaaa Jo ty myslíš v Albertu, ne v Apetitu. 🙂 Musím sehnat! 😀

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@marie_anna Je to tady http://www.albert.cz/magazin-albert/brezen-2016... . Já chci zkusit udělat Crumble na straně 74

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@llluckaaa Tak to je hezký, líbí se mi to. 😀

Odpověz
3. bře 2016
avatar

@marie_anna Mě pobavil ten název "zajíc ve skoku" 😀 Já jsem si to přejmenovala "prdel zajíce po nepovedeném doskoku s hlavou zabořenou v hlíně"

Odpověz
3. bře 2016
avatar
Odpověz
3. bře 2016
avatar

@skritkova Něco takového? 😉

Odpověz
5. bře 2016
avatar

@llluckaaa Už jsem na to koukala, roláda vypadá nádherně, ale nevím, jestli to zvládnu takhle hezky zamotat 🙂

Odpověz
5. bře 2016
avatar

@skritkova Jani, určitě to zvládneš, toto je výsledek mého prvního pokusu o motání rolády 😉

Odpověz
6. bře 2016