icon
4 / 14
Takto vypadá čerstvě upečený celozrnný chleba z domácí pekárny.
avatar

vypadá moc chutně 🙂 Mohla bych poprosit o recept?

Odpověz
11. led 2014
avatar

@anul11 Jasně. Nejdřív 300 ml vody, pak asi lžíci olej a lžíci octa. Pak 100g celozrnné žitné mouky, 300g celozrnné špaldové mouky, 100g hladké pšeničné mouky. Přidat 2 lžičky soli, lžičku drceného kmínu, lžičku cukru, půl rozdrobené kostky droždí. Nakonec dávám semínky - vždy hrst lněných a pak podle toho, co je zrovna doma - sezamové, slunečnicové nebo dýňové. Peču to v pekárně Moulinex Home Bread na program 1.

Odpověz
11. led 2014
avatar

moc děkuji 🙂

Odpověz
11. led 2014
avatar

@llluckaaa tak recept už jsem našla 🙂 a mužu se zeptat, jak dlouho ten program trvá?

Odpověz
8. dub 2014
avatar

@petasgec Tento program trvá 3,5 hodiny. Někdy to ale urychlím a pustím program na těsto a po skončení peču 50 minut (řídím se tím, jak je těsto nakynuté).

Odpověz
8. dub 2014
avatar

@llluckaaa děkuji 🙂 určitě jej vyzkouším 😉

Odpověz
8. dub 2014
avatar

Vypadá super !

Odpověz
19. led 2016