Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    majkylove
    6. únor 2018    Čtené 409x

    Zázrak jménem Bi-Oil

    Předem chci zúčastněnému týmu poděkovat za projevenou důvěru a vybrání mě do testování oleje Bi-Oil.V prvním těhotenství mě minuly strie na bříšku, ale rozšířily se mi již staré na hýždích a tak  jsem byla tedy zvědavá co bude teď.

    A musím říct že jsem zatím mile překvapena, ač ještě nejsem zdaleka na konci, ale ne jen že zatím žádná strie nepřibyla, ale ani se nerozšiřují ty staré, ba bych řekla, že se i lehce vyhladily a už tak nezáří. Je výborný i teď v zimních měsících na velmi suchou pokožku, jakou mám a mažu si s ním i ruce na noc. Nevýhodou je jeho mastnější složení, třeba v létě si ho moc nedovedu představit, ale možná je to jen můj subjektivní pocit, plus hodně těkavý, brala bych nějaký lepší aplikátor a možná pro mnohé ženy ještě vyšší cena, jiné nevýhody bych na něm neshledala.

    Jinak má velmi příjemnou nevtíravou vůni a řekla bych že mě večer po namazání vždy uklidní. Ještě jeho velké plus je malá spotřeba, takže ikdyž nějaké výpočty odhadují spotřebu lahvičky cca na 3 měsíce, tak ikdyž nemůžu říct že bych mazala naprosto pravidelně, ale mockrát jsem nevynechala a věřím že mi vydrží až skoro do konce těhotenství, takže vlastně zde se ta cena naprosto vykompenzuje.

    Za mě tedy moc fajn výrobek a všem vřele doporučuji!