Recept je tady http://www.jimechytre.cz/prispevky/cizrnova-pol...
@tajemna30 Ivi, Honzíkovi to samozřejmě nebudeš tolik kořenit 😉 Já u těch luštěninových dávám většinou koření víc, aby malý výraznější chuť.
@marie_anna Hmmm, to zní moc dobře 😵 Takže takový cizrnový guláš, jestli tomu dobře rozumím... Já bych si to dala hned. Ale dala bych si vlastně hned i ten guláš, s vepřovým, hovězím nebo jiným, mně tato jídla moc chutnají 🙂 Tu cizrnu jsi nějak rozmixovala? Kdybych ji nechala vcelku, tak mi to tu nikdo nesní ☹
@llluckaaa nemixovala, vše bylo na kousky a cizrna v celku. Ale byla to ta z plechovky. Ne že bych byla zastáncem předpřipravené, ale dneska nebyla síla ani čas na něco víc. Děti by to taky nejedly (myslím ty kousky cizrny), ale ty momentálně nechtějí moc žádný polívky, takže jsem to neřešila, jedly druhé jídlo. To bylo něco na způsob zapékaných kapustiček podle Pradobrot, ale měla jsem málo kapustiček, tak jsem doplnila květákem a brokolicí. A nebylo to s máslem, ale s olejem a taky k tomu byl bulgur a sýr (zapečeno spolu). A to u dětí bylo překvapivě úspěšné.
@marie_anna Já se o víkendu potřebuji pustit do přípravy ryb, chci zkusit svůj první tatarák 😵
@marie_anna Ále, dívala jsem se onehdá na Master Chefa a připravovali tam pstruha lososového, tak asi z něj, jestli ho budou mít. Když ne, tak to udělám z lososa. Ale asi pro jistotu připravím jen trošku, ať není velká škoda, kdyby to nebylo k jídlu 😀
@marie_anna Za fotku budu moc ráda, potřebuji sestavit dietní vánoční menu 😀
@marie_anna Kdepak, mnohem dřív. Něco potřebuji nafotit už o víkendu a deadline jsem si dala do začátku víkendu (ty své fotky potřebuji na propagaci a dárkové poukazy 😀 ), tvá by jen zářila na mých stránkách jako růže mezi trním 😀
@marie_anna Bóže, píšu to zmateně, prostě do začátku adventu potřebuji mít hotové ty propagační materiály a poukazy 😀

Luci poprosím recept, děkuji moc