316 / 405
    Roční rekapitulace je tady!

    Je to prave rok, co jsem si dala svoje postcovidova předsevzetí, a tedy vhodný čas na vyhodnocení, jak se mi je za ten rok dařilo plnit. Jako takhle - nejlepší rozhodnutí bylo jít za trenerkou. Ji patří obrovský dík, protože mě stále posouvá dal a motivuje. Myslela jsem, ze k ni půjdu jen parkrat, ale chodím a budu chodit dal, protože je proste skvělá. S jógou pokračují, ikdyz to moje srdcovka zrovna není. Zada už mě nebolí. Místo nordic walkingu už zase beham, minimalne 20 KM týdne dávám s přehledem ☺️ Energie mam na rozdávání a úsměvy také nesetrim. Hubnutí se naštěstí zastavilo a mám teď tak akorát, abych se cítila příjemne. A podle poznámek okolí to i dobre vypadá 😀 (ne ze by to bylo nějak dulezity, ale přiznejme si, ego takové pochvaly potěší 😍).
    Resumé: mise splněna.

    17. lis 2022

    Jako fakt super a v dobrém závidím! Já mám při své výšce 164 cm v podstatě stejnou hmotnost 59/60 kg, v létě dokonce 57/58.. ale tady je prostě vidět, že to vůbec není o těch kilech jako spíš o tom být fit, mít správně zpevněné tělo a dobře jíst. Musím si z toho taky něco vzít, protože zrovna dnes jsem se v těch upnutých šatech, co jsem si vzala večer, když jsem si šla sednout s kamarádkami, necítila s pneumatikou na břiše a s trčícím zadkem zrovna nejlíp... ať se daří!

    17. lis 2022

    @celaskon87 dík 🙂 pneumatika na břiše mě taky docela stvala, ale naštěstí to vzdala a je na ústupu. Hodně tomu pomáhá i správne držení těla a prádlo. Jako kdybych na sebe byla přísná v jídle, tak jsou ty výsledky jinde, ale nestojí mi to za to, navíc podle mě má mít žena zadek a nemá to být kostra pokryta kůži 😉 Tak držím palce, ať se vynaložené úsilí vyplatí.

    18. lis 2022