1 / 1

    Zrovna jsem si dneska koupila košíčky že děckám upeču muffiny 🙂 Mohla bych poprosit receptík ? ;) Díky

    23. únor 2016

    @ivonek Ano, dám ho dohromady, jenom chvilku vydrž 😉

    23. únor 2016
    23. únor 2016

    Moc dekuju 😉

    23. únor 2016

    Byla moc dobré, opravdu. Já je včera zkusila z té celozrnné pšeničné a dala tam ovoce z mrazáku z lidlu, ale se šťávou, a není to ono, chce to "nerozblajzlé" ovoce, aby tam nebyla šťáva. Jako dalo se to, ale ty tvé byly lepší prostě.

    26. únor 2016

    @sedmiteckas Tak to mě mrzí, že se ti nepovedly ☹ Já tady dávala borůvky jen nahoru, aby to pak nepatlalo, když chytím muffin do ruky. Ale s mraženým ovocem se pracuje hůř, je lepší nechat předem rozmrazit a nechat okapat.

    26. únor 2016

    @llluckaaa jako nebyly špatné, ale jiné než ty tvoje. Ono to mražené od té šťávy úplně nedostaneš..mě to spadlo dovnitř, jakoby tam byla ovocná náplň, a udělalo to tam takové to, jakokdyby to nebylo dopecene vevnitř, ale bylo přitom. No nic, zkusím myslím raději tu paštiku. Ta byla taky moc dobrá a ten tymián, jak ho jinak moc nemusím, mi tam chutnal, patří tam. 🙂)))

    26. únor 2016

    @sedmiteckas Taky musím udělat zase paštiku, jen se po ní zaprášilo a je zase fuč 😀 Ještě chci udělat banánové muffiny s ořechy, jen musím dořešit, kam co dát, aby to mělo správnou konzistenci i to pěkně vypadalo.

    26. únor 2016