Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    loverinka9
    15. zář 2019    Čtené 293x

    Jak Luky a Maty testovali BabyDove

    O značce Baby Dove jsem se dozvěděla již dříve, chtěla jsem jejich výrobky vyzkoušet, ale protože oba synové mají citlivou pokožku se sklonem k atopii, nikdy jsem se neodvážila ji pořídit a dále jsem kupovala již ověřené produkty od značek, u kterých jsem měla odzkoušené, že klukům vyhovují.

    Byla jsem tedy ráda, že nás Koník vybral k testování této značky.

    Když balíček přišel, kluci se velmi aktivně zapojili při jeho vybalování. Mladšího Matyáška nejdříve více zajímala zelená výplň, ale starší Lukášek hned chytl po tělovém mléku a mohli jsme začít pilně testovat.

    TĚLOVÉ MLÉKO Baby Dove Lotion Rich Moisture

    Nejdřív jsme namazali Lukáškovi jen ruce, má je hodně suché. Krém se lehce roztíral, příjemně voněl, rychle se vstřebal a nezanechal mastný film na pokožce. Ruce byly krásně hydratované, po krému nebyla pokožka podrážděná, takže jsme následně večer po koupeli namazali Lukáškovi celé tělo. Opět se krém dobře roztíral, rychle se vstřebal, a tak mohl jít Luky rychle do pyžamka.

    MYCÍ GELY Baby Dove HTT Rich Moisture a Baby Dove HTT Sensitive Moisture

    S mycími gely jsme byli rovněž také velmi spokojeni. Oba mají praktický dávkovač s pumpičkou, takže nehrozí při neopatrnosti vylití celé lahvičky. Mladšího Matyáška jsme namydlili sensitive gelem, je bez parfemace, ale dostatečně pění, takže jsme mu v pohodě umyli i hlavu, pokožka nebyla vysušená ani podrážděná. Na Lukáškovi jsme vyzkoušeli mycí gel Rich Moisture. Oproti senstitive gelu moc pěkně voněl, také dost pěnil, pokožku nebyla podrážděná. Takže jsme mezi jednolivými mycími gely až na vůni nenašli jiný rozdíl. 

    VLHČENÉ UBROUSKY Baby Dove Wipes Rich Moisture

    Vlhčené ubrousky mě opravdu nadchly. Používám je velmi často ať na očistu zadečku, tak i na pusu nebo špinavé ruce. Baby Dove ubrousky moc příjemně voní, jsou dostatečně pevné, takže se netrhají, jednotlivé ubrousky jsou dostatečně velké, takže jich není spotřeba, nejsou až moc mokré a dobře se z balíčku vytahují po jednom. Takže u nás opravdu velká spokojenost. 

    KRÉM PROTI OPRUZENINÁM Baby Dove 

    Krém se velmi dobře roztírá, konzistenci nemá příliš hutnou, jemně voní a snad díky tomu, že obsahuje dva typy oxidu zinečnatého, pomohl Matyáškovi zahojit opruzený zadeček, který mu zčervenal kvůli průjmu, co provázel rostoucí zoubky.

    Přestože mají oba kluci velmi citlivou pokožku, ani jeden neměl po používání výrobků alergickou reakci. Takže my jsme velmi spokojeni a produkty značky Baby Dove můžeme doporučit. 

    loverinka9
    5. kvě 2017    Čtené 216x

    Jak Lukášek testoval mlíčko Hami 6+

    Zpráva o výběru Lukáška jako jednoho z testerů mléčka Hami 6+ nám udělala velkou radost.

    Lukáškovi sice stávající (teď už minulé) mléko nedělalo větší problémy (břísko snad nebolelo, pěkně kakal), ale v noci toho moc nenaspal, měla jsem pocit, že má pořád hlad. A po 7 měsících na je jednom UM jsem si řekla, že by nebylo špatné mléko vyměnit. Jen jsem se stále nemohla rozhodnout, jaké mléko zvolit. Takže testování Hami 6+ mléka přišlo v pravou chvíli.

    Balíček přišel v úterý ráno a Lukášek se nemohl dočkat, až krabici otevřeme. Po rozdělání balíčku jsem byla mile překvapena, že přišla rovnou dvě balení mléka.

    Syn pije mléko už jen před spaním, jednou v noci a brzy ráno. Poprvé jsem mu tedy mlíčko nachystala před spaním

    U Hami 6+ mlíčka mně ze všeho nejdříve zaujalo praktické balení. Oproti těm sáčkům v krabicích, u kterých jsme musela mléko přesypávat do uzavíratelné dózy, moc příjemná změna. Součástí balení je i praktická stěrka, krabička jde znovu krásně zavřít, takže se nemusím bát, že mléko zvlhne a příprava mléka je tak jednodušší a rychlejší.

    Po samotném rozbalení mi do nosu zavanula příjemná vůně. Tolik se lišila od minulého mléka. Voněla tak trošku po jogurtu, i samotná chuť byla jiná, ani moc ani málo sladká. Při přípravě jsem zvyklá lahvičkou pořádně třepat, takže potom bylo mléko dost napěněné. Ale po přidání pár kapek přípravku proti nadýmání po pěně nebylo ani památky. A konečně, co na to Lukášek? Vypil první lahvičku v rekordním čase. A ještě měl málo. Takže další dávku jsme mu zvýšili.

    Závěrem bych Vám tedy chtěla poděkovat za možnost vyzkoušet si s Lukáškem mléko Hami 6+.  Protože synovi rostou zoubky, zatím jsem nezjistila, jestli ho mléko více zasytí, papá stále i během noci a často se budí. Ale nemá žádné bolení bříška, chutná mu, takže u této značky určitě zůstaneme. Jediné, co mě mrzí je, že toto mléko se vyrábí pouze ve variantě 0+ a 6+, ale pokračovací mléko 12+, které budeme brzy potřebovat, už ne.