Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky letela jste nektera v poslednich letech s miminkem? Malemu bude 11 mesicu, zajima me, jestli nam v pohode projde mliko a dzus v neoriginalnim baleni pri kontrole prirucnich zavazadel a pokud jste leteli do Bulharska Burgasu jak se k tomuto stavi tam pri ceste zpatky?

    Nekdo prosim nejaky tip na dobry film/serial? Hodne jsem toho videla hbo, netflix atd. Prosim detektivky, drama, thrillery.. nemam rada romanticke filmy nebo radoby komedie.

    Nevite prosim kde bych sehnala na internwetu potvrzeni, ktere mi musi vyplnit CSSZ, abych dostala rodicovsky prispevek? S timhle formularem musim pak na urad prace, to vim, ale idelne bych sla rovnou na CSSZ, mam oba urady nekde jinde. Diky

    Holky prosim jak se zada o rodicovsky prispevek po skonceni materske? Co k tomu potrebuju a kam jit? Moc diky

    Delala prosim nektera z vas detem obcanku? Myslim kojencum, jak probiha foceni? Malymu jsou dva mesice, tezko jim tam zapozuje 😂 A staci sebou rodny list predpokladam?

    Holky! Vi nekdo?!

    Holky mate nekdo kombinovanou pracku se susickou myslim v jednom? Slysela jsem na to ruzne nazory zvazuji jestli koupit nebo jestli to nema smysl.. pripadne prosim poslete typ znacku kterou mate a jste s ni spokojeni nejak se v tom nevyznam..

    Tak dneska uz to vypada, ze bysme mohli pomalu panikarit 😄🙈

    Nejak to strasne leti !!! 😉😉🙈🙈

    Holky mate nektera nejake tehotenske obleceni z ebay pripadne amazonu? A pokud ano jake?

    Holky mate prosim nejake/jakekoliv zkusenosti s kocarky Jané?