luciel125
    22. čer 2021    Čtené 108x

    Testování s Dáme jídlo

    Byla jsem vybrána na testování s Dáme jídlo v sekci obchody. Obdržela jsem dva vouchery na 500 Kč a podmínkou bylo jeden voucher uplatnit na Tesco Expres.
    Druhý jsem pak mohla uplatnit v libovolném obchodě, já zvolila Dáme Market, výběr byl docela obsáhlý, měla jsem v nabídce Žabku, Party24, Party Box, Smoky Kalik, Došel Chlast, Online Květiny Praha, Hamleys, Mlsky, Beer Paradise, Sklizeno, Alkoholová Pohotovost, Dr.Drunk, Dárkové produkty - SABLIO, Florina....
    Výběr obchodů byl velký a věřím, že by si vybral každý. Ceny jsou oproti kamenným prodejnám vyšší, ale na druhou stranu si ušetříte čas a máte doma nákup do 30-55 minut po objednání.

    TESCO EXPRES

    Zde nastal jediný problém, bydlím na Praze 14 a obchod Tesco Expres na mojí adresu nedovážel, problém jsme hned vyřešili a nákup objednali k partnerovi do práce.
    Pro ty, co jsou zvyklí objednávat potraviny přes jiné stránky, by mohlo nastat menší zklamání v nabídce, ale pro rychlý nákup je nabídka velice pestrá. Seženete tu věci odzeleniny, uzenin, přes menší výběr masa, drogerie, péče o dítě až po květiny anebo mlsky pro domácí mazlíčky.
    Doprava byla do 45 minut od objednání, minimální výše objednávky 99 Kč, doprava 39 Kč. Objednávka na zadanou adresu dorazila velmi rychle, asi půl hodiny po objednání.

    DÁME MARKET

    Pro druhý nákup jsem si zvolila obchod Dáme Market, za mě nejlepší volba, ceny jsou srovnatelné s cenami v obchodě, máte tam spousta akčních nabídek, seženete tam kategorie jako zdraví, kosmetika, trvanlivé potraviny, uzeniny, mléko a mléčné produkty, oproti Tescu Expres jediné mínus, že v tomto obchodě neseženete maso, ale na rychlý nákup je nabídka opravdu dostačující. Minimální objednávka byla 99 Kč a doprava 39 Kč a rozvoz je do 45 minut. Já jsem nákup obdržela asi 32 minut po objednání. K objednávce jsem obdržela dva vouchery na slevu 100 Kč na příští nákup.

    DORUČENÍ NÁKUPU
    S doručením nákupu jsem byla u obou dvou obchodů spokojená, nákupy vždy dorazili dříve než byl limit, kurýr byl vždy příjemný a velmi ochotný.
    Potraviny byly skvěle zabalené, chlazené potraviny byly oddělené v igelitovém sáčku, zelenina byla zabalená v papírovém sáčku.

    SHRNUTÍ

    Přes Dáme jídlo objednáváme dost často, ale nikdy jsme nic neobjednali ze sekce obchody, takže jsem ráda, že jsem si mohla tuhle možnost vyzkoušet. Nicméně, nákupy na Dáme jídlo nejsou na velké rodinné nákupy, ale na menší nákup. V tomhle letním počasí mi to ušetřilo spoustu času, který jsem mohla strávit se synem a nemusela se trmácet do obchodu.

    S objednáním jsem problém neměla, platba proběhla úspěšně (lze zvolit platbu kartou, hotově při převzetí anebo platbu přes twisto). V závěru objednávky můžete zvolit i dýško pro kurýra 10, 20, 30, 50 Kč nebo můžete zadat vlastní částku.

    Celé testování hodnotím velmi pozitivně a určitě občas této služby využiji i do budoucna. 

    #test_damejidlo #recenze #zkusenosti_damejidlo_nakup13

    #test_damejidlo
    Druhý nákup na dáme jídlo a musím říct, že jsem spokojená, vybrala jsem si obchod dáme market,výběr byl poměrně obsáhlí, a já objednala zásoby na slunečný víkend. Víkend můžeme trávit všichni společně a nemusíme myslet na to, že by jsme měli zajet na nákup🤗.
    Nákup jsem po obědnání měla do 35 minut doma😊.

    #test_damejidlo
    Zásoby potravin se v lednici pomalu tenčí a jelikož má být krásný víkend tak přemýšlím co objednám za zásoby na víkend🤗.
    Opravdu mi to ušetří čas, protože se nebudu muset trmácet do supermarketu.

    #test_damejidlo
    První objednávka z dáme jídlo dorazila🤗
    Musím říct, že to bylo opravdu rychlé i s objednáním jsem do 40 minut obdržela nákup.
    Výběr potravin z Tesca express sice nebyl tak velký, ale vše základní co potřebujete tam určitě najde každý.

    #test_damejidlo
    Dnes jsem se dozvěděla, že patřím mezi 15 vylosovaných testerů na Dámejídlo.cz , už se nemohu dočkat, až zkusím objednat svůj první nákup přímo domů ke dveřím 🙂