lucikproch
29. zář 2018
342 

👍 👦👶 FISHER-PRICE nejen pro miminka👶👦👍

Předem této recenze bych chtěla poděkovat Modrému koníku za další možnost testování. Moc mne těší, že jsem byla opět vybrána. A co si budeme nalhávat, nejkrásnější jsou na tom ty dárečky 😀 ♥. A teď k věci 😉. Na testování dostala každá vybraná maminka 3 produkty od společnosti Fisher- Price a to:

- Kolotoč nad postýlku s motýlky

 -Projektor s motýlím kamarádem pro klidné spaní

- Mluvící pejskovu sestřičku

Každý jeden výrobek jsme řádně otestovali. I přes Eliščin pobyt v nemocnici a zahraniční dovolenou, jsme vše stihli otestovat a vyzkoušet (dokonce i zamatlat, zašpinit a několikrát švihnout na zem 😀).

KOLOTOČ MOTÝLCI

Kde začít.

Naše Eliška nebyla nikdy zvyklá usínat při koukání na kolotoč a nebo při poslechu hudby....chááá to ani náhodou 😉. Od narození usíná jen s flaškou mlíčka a hlavně v mé blízkosti. Jak dopije dám dudel, otočím na bříško a asi do 10minut je tuhoš. Bohužel i tak krásný kolotoč na tom nic nezměnil.

Kolotoč je variabilní a roste s dítětem. Jako první slouží od narození, připevněný na postýlce. Má 3 varianty zvuků a to ukolébavky, bílý šum a zvuky přírody. Zároveň na strop promítá hvězdnou oblohu. Kolotoč má i dálkový ovladač. Ten je za nás tedy nic moc ☹. Asi bych ho navrhla jinak. Hlavně aby měl více tlačítek a tím možnost na dálku zvolit jinou hudbu a nebo jen vypnout projekci. Třeba to jde, ale já na to tím jedním tlačítkem opravdu nepřišla.

Až dítě povyroste, tak se dá připevnit na stůl jako uspávací projektor. Také lze motýlky připevnit například na kočárek a nebo vzít sebou na cesty. Za nás je kolotoč krásný, ale bohužel asi už je na něj Eli dost velká.

MOTÝLÍ KAMARÁD

Tak tento projektor neměla Eli ani možnost vyzkoušet, protože si ho hned zabavil Matyášek (5 let) do svého pokojíčku. Každý večer si ho bere sebou do postele, položí si ho na polštář ke zdi a pustí si hvězdičky. Tím, že je Maty strašpytel a bojí se tmy, tak to je pro něj super pomocník při usínání a má ho místo lampičky. Jen tedy, aby byly hvězdy po celém stropě, tak by musel být umístěn uprostřed místnosti. Medvídek je opravdu krásný a roztomilý. Projektor lze nastavit na 10,20 a 30minut, po této době se sám vypne. I u tohoto projektoru lze pustit buďto hudbu a nebo bílý šum. Jde i zesilovat zeslabovat podle potřeby. Provedení je moc pěkné a hlavně i kvalitní (soudím podle toho, kolikrát už spadl na zem a je stále v TOP stavu). Méďa se dá prát v pračce, což je také dost praktické. Určitě bych ho doporučila nejen pro miminka, náš předškolák je tomu důkazem 😉.

PEJSKOVA SESTŘIČKA

Tato hračka je pro mne bohužel docela sklamání. Sice to píši nerada, ale testování není vždy jen kladné. Po rozbalení balíku, jsem si říkala "jéééé, ta je nádherná" a to vážně je. Je ňuňavá a krásná, ale to bych bohužel řekla, že je tak jediné. Je dost možné, že se mnou spoustu lidí nebude souhlasit, ale co už 😉. Máme doma starší verzi mluvícího pejska a řekla bych, že je to nesrovnatelné porovnání s provedením. U sestřičky kam šáhnu, tak jdou hrozně nahmatat veškeré strojkya dráty, což u pejska tak moc hmatatelné není. A písničky, to ani nemluvím. Já vím hračka je pro malé děti, ale proč kurňa musí zpívat tak falešně (to podotýkám, že mám hudební hluch 😉).

Sestřička má 3 úrovně.

  1. Objevování – vhodné pro děti od šesti měsíců - první slova a zvuky zažehnou zvědavost dítěte
  2. Povzbuzení – vhodné pro děti od dvanácti měsíců - podporuje dítě prostřednictvím otázek a jednoduchých pokynů
  3.  Hraní – vhodné pro děti od osmnácti měsíců - imaginativní zábava a rané hry na role               

Co mi ještě vadí, že se nedá vyprat (což nejde žádný s těchto pejsků). Každopádně víc vede starší verze pejska, ale určitě ji nezatracuji, třeba Eli ještě nadchne a až povyroste tak si s ní víc vyhraje.

Na závěr bych chtěla napsat, že značce Fisher price zůstaneme věrní nadále. Hraček od této značky máme požehnaně a věřím, že ještě nějaké přibudou.

KONÍKU DĚKUJI JSI TOP♥

#test_fisherprice2

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli