luckamb
22. dub 2017
427 

Naše holky a Huggies

Zdravíme všechny a přidáváme naši recenzi, jak jsme s holkama testovaly plenky Huggies

Na začátek bych ráda napsala, že jsem měla obrovskou radost, že jsme byly do testování vybrány. Netrpělivě jsme vyhlížely balíček. Když dorazil, byly jsme rády, že pro dvě holčičky máme dva balíčky, z nichž jeden obsahuje 58 plenek. 

Poté co jsme plenky rozbalily, moc se nám líbily obrázky na nich. 

Naše malé holčičky, nosily si opičky a občas také žabičky. 

Vzhledem k tomu, že máme doma již dvě děti, plenky Huggies jsem vyzkoušela už kdysi v minulosti, ale nevyhovovaly mi. Byla jsem velice zvědavá, jestli nové budou lepší. 

Bohužel, ač je holky i ochutnávaly a zkoumaly jak se dalo...

...za sebe musím říct, že mě plenky uplně nevyhovují. Překvapilo mě, že ač používáme plenky velikosti 3 a na 4 se ještě nechystáme, tyto plenky jsou o kousek menší, takže i když je uvedeno, že jsou do 8 kilo, holkám uplně neseděly jak by měly (mají jedna 6,80 a druhá 6,90).

Další co mě úplně nenadchlo, ale věřím, že spoustu maminek ano je zadní pásek (gumičky), který holky měly strašně otlačený na zádech. Celkově je plenka taková tužší, než ostatní značky, na které jsem zvyklá. Je samozřejmě pravda, že pokud má miminko řidkou stolici, asi je tento pásek super, protože nepustí nic. Ale u nás tedy byl otlačený a holky byly celkově z plenek hodně omačkané. Možná, kdybychom měly 4, seděly by lépe a výsledek by byl jiný. 

Co se týká citlivosti pokožky: jedna holčička měla červený zadeček, hned druhý den používání. Takže dál už pokračovala v testování jen jedna. 

Co musím vyzdvihnout jako velké plus je to, jak drží lepící pásky a plenky se skutečně nehnou. Vydrží i celou noc a neprotečou.

Závěrem bych to tedy shrnula tak, že jsem velice ráda, že jsme se mohly testování zúčastnit. Je vidět, že každé miminko je jiné a každému sedí něco jiného, což jsem se přesvědčila i tím, že mám doma miminka dvě. Nás ale plenky nepřesvědčily a zůstaneme u původní značky.

Huggies plenky vyzkoušené, 

nejsou naše vyvolené.

Snad ostatním miminkům, 

pomohou ke krásným snům. 

Pěkně v suchu zadečky, 

pro ty naše drobečky. 

My zůstanem u původní značky

a budeme šetřit kačky.

Koníkovi velké dík, 

za vybrání pro testík. 

#test_huggies 

Začni psát komentář...

Odešli