Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    luucccaaa
    15. črc 2020    Čtené 1203x

    “Koroňáci”

    Chtěla jsem se s Vámi podělit o náš příběh jak jsme prodělali covid-19.

    Když jsme se dozvěděli že přítelovi rodiče jsou pozitivní na koronavirus byl pátek odpoledne . Zrovna přijel na návštěvu můj bratr s přítelkyni a slyšeli jak mi to přítel říkal, viděla jsem ty jejich obavy v očích . Chtěli jsme zkusit zjistit kdy se asi nakazili a jestli jsme s nimi byli v kontaktu . Nakazili se na oslavě narozenin v pátek nebo v sobotu my tam byli v neděli na oběd a pondělí 15.6 nás děda vezl k zubaři. Od té doby jsme se neviděli  bylo to asi 12 dni od posledního kontaktu .V pátek 19. 6 jsme měli s přítelem zvýšenou teplotu, zimnici a bolest celého těla a já teda plus ještě silné bolesti hlavy a ztráta chuti a čichu . Teplota cca 2 dny kolem 38. Přítel potom už bez jakýkoliv příznaku já byla hooodně unavená .Dcery 1 rok a 3 roky měli jednodenní teplou kolem 22.6 a to do 38. Že jsou pozitivní jsme se dozvěděli 26.6. O víkendu jsme se nikam nedovolali. V  neděli si ještě k tomu dcera strčila korálek do nosu 🤦‍♀️ Na pohotovosti ji udělali zrovna i stěr test na covid . V pondělí 29.6 zůstal přítel doma a volali jsem svých obvodnim lékařům , žádanku nám nikdo dát nechtěl 🤨 Nakonec paní z hygieny domluvila žádanky a jelo se testovat . To měli být už i výsledky z neděle kdy byla testována dcera , kolem 13 hodiny ještě nebyly. Odpoledne volala paní z hygieny že pozitivní ! Šok!  Dali jsme kontakty lidi se kterými jsme byli ( naštěstí NIKDO z 5 lidi to od nás nechytil) V úterý volala paní znovu že já a druhá dcera jsme pozitivní  a  přítel negativní 🙀 v pondělí 13.7 jsme byli na další testy a všichni jsme negativní ! Hurá můžeme opustit dům ! Trochu se bojíme jak se na nás budou dívat lidi z vesnice žije tady asi 100 obvyvatel a vše se tady ví. 

    8.8 2020 máme svatbu 🥰 která měla být původně 4.4. 2020 ale byla kvůli covid zrušena . Jsem ráda že jsme zdraví a vydrželi jsme to být zavření doma ❤️ A svatba může být !

    luucccaaa
    11. črc 2018    Čtené 171x

    Testování MAM zubního kartáčku a lahvičky

    Byla jsem moooc ráda že nás Koník vybral na testování produktů MAM.

    Lahvička se savičkou a měkké pítko

    Anežce je 10 měsíců a je kojena, proto jsem byla ráda že můžu vyzkoušet klasickou savičkou. Naplnila jsem lahvickou mlíčkem s kaši a dala Anežce na testování.

    Jelikož nikdy nepila z klasické savičky a znala jen prso tak jí to napoprvé moc neteklo... Ale zkoušela  jsem i další dny asi po týdnu už věděla co s tím a mlíčko vypila 😉 Já už moc svého mléka nemám ( od 3 měsíce kojím jen z jednoho prsa) takže budu muset pomalu přidávat UM. Takže lahvičku bude Anežka používat i nadále a já si budu moct i na pár hodin odskočit a mlíčko dá tatínek 😍   Měkké pítko už Anežka znala ( od jiné značky ). Pítko je krásně měkké, dobře se čistí.  Anežka vypije za den celou lahvičku 👍

    Kartáček MAM 

    Anežka má 2 zuby dole a teď se jí prořezávají špičaky, tak jsem byla moc ráda za kartáček , už nějakou dobu jsem po nějakém pokukovala, ale nevěděla jsem jaký vybrat .

    Když jsem jí ho poprvé dala aby se s ním seznámila hned věděla kam patří 😀 Zoubky čistíme dvakrát denně , ale chce to dělat sama mě moc nenechá... Jako velké plus je druhá strana ( používáme jako kousátko). Jediné mínus je že by kartáček mohl mít nějaké pouzdro,obal do kterého by se kartáček dal při cestování. 

    Byly jsme na táboře a i tam se musí čistit 👍

    Ráno jsme se vracely z chaty a čistilo se i v autě , ale asi to unavilo 😀

    Moc děkujeme za možnost testování 👍👍👍