icon
1 / 1
avatar

Už jsem ho sem dávala. Buclatý budou když uděláš tlustší placku a hlavně nepřepéct . Péct na více stupňů a krátce.Můžeš udělat z poloviční dávky.

Odpověz
27. lis 2024
avatar

Ja peču léta tyto a všichni si berou vždy recept, můžu jen doporučit 😋😋😋

Odpověz
27. lis 2024
avatar

Není to o receptu, všechny jsou stejné. Nerozvalovat příliš natenko a rychle upéct při vysoké teplotě. Aby byly navrch lesklé, potřu po upečení ještě horké rozšlehaným vajíčkem.

Odpověz
27. lis 2024
avatar

Jakykoliv těsto na pernicky jak prepeces budou jako sutr. Jedine testo,ktere je opravdu tvrde a chce cas, je testo ze sadla.

Odpověz
27. lis 2024
avatar

a co je to vysoká teplota?

Odpověz
27. lis 2024
avatar

180-200°C

Odpověz
27. lis 2024
avatar

Mně láká od Kitchenette

Odpověz
29. lis 2024
avatar

Ja hledam pravy opak! Co nejtenci (tzn.aby to testo slo rozvalet a netrhalo se) a nejkrupavejsi (ale ne jen pripalene na uhel)!

Odpověz
29. lis 2024
avatar

@amenophus a nasla jsi letos takove? Hledam stejne testo 🤓

Odpověz
14. pro 2024
avatar

@malytlustyhroch no...neco jsem zkusila zaimprovizovat a docela to vyslo 🤣. Ale bojim se, ze to nezvladnu zreprodukovat :(

Odpověz
14. pro 2024