m_arter
    24. led 2022    Čtené 164x

    Návrat do práce po rodičovské. Jak to máte vy?

    Ahoj 🙂

    Návrat do práce je velké téma. Aby nebylo velké, když doslova ovlivní celou naši rodinu 🙂 Najednou je potřeba, aby nám time-management fungoval lépe, než kdy předtím. 

    Chvíle, kdy nám všechny "příjemné i nutné povinnosti" (péče o rodinu, odpracované hodiny, společný čas s mužem i čas jen pro nás samotné) začnou zapadávat do sebe jako dílky puzzle, se nám může zvlášť na začátku zdát na hony vzdálená. 

    Jak jste na tom vy? Máte nějaké soukromé tipy, čemu se vyhnout, co naopak udělat a hlavně, jak se z toho nezbláznit? 🙂 

    Abych doporučila i něco za sebe - tak je to podcast Rodičovská není brzda 🙂, konkrétně díl s Petrou Drahoňovskou, která provází (nejen) ženy na profesních křižovatkách a pomohla s kariérní změnou už více než 3 tisícům lidí. 

    Těším se na vaše tipy i to co říkáte na podcast! 

    za M.arter - Eliška

    m_arter
    21. led 2022    Čtené 146x

    Online pohovor. Víte, jak na něj?

    Ahoj,🙂 

    taky máte pocit, že se otázka: “Co mám dělat na pohovoru?” během posledních dvou let (zásadně) změnila na: “Co mám dělat na online pohovoru?”. Ať chceme nebo ne, staly se online setkání (a i pohovory) celkem běžnou součástí našich životů. 

    Kamarádka při online kafíčku se na nás ale dívá jinou perspektivou než budoucí zaměstnavatel. Víte, co je dobré dělat a co naopak nedělat?

    V M.arter jsme pro vás připravili e-book od zkušené HR manažerky, který je zdarma a provede vás přípravou na online pohovor a tipy, jak se chovat a co dělat během něj.

    Chcete ho? Napište mi do komentáře a já vám pošlu do zprávy odkaz 🙂 Připojte i informaci, jak jste na tom s (online) pohovory. Užíváte si je? Nebo jste z nich ve stresu? 

    Těším se na vaše odpovědi!

    Eliška