ma121
20. kvě 2018
164 

Testování kosmetiky Baby Dove

Měli jsme možnost testovat kosmetiku Baby Dove. Přišly nám výrobky jak na citlivou pokožku, tak i na normální. Dcera Karolina ( 8 měsíců ) má velice citlivou pokožku, tak u ni bylo jasne, co použiju. A to přesně sprchový gel, telove mléko a vlhcene ubrousky. Kosmetika je příjemná, krásné se roztira, opravdu nevysusuje, žádné pupinky se ji neobjevily, nic! Opravdu ji sedla a to se často nestává.. kosmetika nema žádnou výraznou vůni, spis vůbec zadnou☺️ A ubrousky, ty za nás byly úplně TOP a ted už jiné nekupujeme. Neoprudi se, nejsou ani suché ani prevlhcene, ze bych z nich vymackala kybl vody. Za nás opravdu mile překvapeni a jsem za tyto ubrousky velice rada! Nějaký pampers strčí do kapsy. 

Na dceři Laurince ( 2,5 roku ) jsem zkoušela kosmetiku na normální pokožku, a to přesně sprchový gel, sampon a mýdlo. A úplně me uchvátila vůně. Já tu nevonavou kosmetiku moc úplně nemusim, mam rada voňavé děti :D a to tady tahle rada splnila na 200%! Opět prijemne se roztira. Co se mi líbilo jsou baleni dělané přímo do ruky, hezky tvarované.

jedinne co jsme bohužel nevyzlouseli byl krém na zadek. Moc často děti tímhle nemazu, ale jistě také využijeme. Kosmetika nás každopádně nadchla, hlavně zmiňované vlhcene ubrousky, které opravdu velice všem doporucuju!! 🙂 #test_babydove #recenze

Začni psát komentář...

Odešli