maanule
26. kvě 2019
681 

KetoDiet mýma očima

Fuuuha, kde začít..?

PROČ JSEM SE PŘIHLÁSILA NA TESTOVÁNÍ?

Hledala jsem alternativu k občasným nestíčkám... dnům, kdy cestuju a nemám čas si pořídit vhodnou LowCarbHeighFat (tak se momentálně stravuju) svačinu. V LC se svačiny moc nenosí, ale furt je lepší mít něco proteinového než sacharidového... s tím jsem do testování šla. Najít nějaké svačinky, které bych využila v běžném životě např. 1x - 2x týdně. Nikoliv, abych se tak stravovala celodenně několik týdnů. To mám už s jinou! keto dietou za sebou. 

CO PŘIŠLO V BALÍČKU K TESTOVÁNÍ?

Tak tady jsem vážně hleděla! Přišel "po strop" napráskaný balík mnoha, ale mnoha věcmi! Mimo proteinové produkty přišli také dva skvělí pomocníci: shaker a pomocník při dodržování pitného režimu - nádoba na vodu.

CO KONKRÉTNĚ JSEM OCHUTNALA A JAKÉ TO BYLO?

Upřímně nejpozitivněji hodnotím skvělého pomocníka na dodržování pitného režimu (viz úvodní foto). Pro mě je to nejlepší nádoba ever (a že jsem jich už měla několik), ostatní, co mám. doma leží jen nevyužité, ale tohle mi fakt vyhovuje. Ráno tam hodím mražené ovoce, zakápnu limetkovým/citronovým extraktem a doleju vodou (někdy perlivou). 

Z "jídla" byla nejlepší Tomatová polévka! A asi jako jedniná věc, kde vidím přidanou hodnotu poměr cena - výkon (pokud bych netestovala a měla kupovat za své). Chuťově není vůbec zasažená, jako ostatní produkty, tou proteinovou práškovou pachutí... Kdepak, je to fakt věc, kterou, když nevíte, tak slupnete jako malinu.

Jedlé byly ještě chili chipsy. U těch ale mi přijde poměr cena výkon už na hraně...

Bohužel ostatní produkty mě absolutně neoslovily... Je mi to moc líto i vzhledem k lidem, kteří na tom pracují, ale opravdu se to nedalo jíst. :( Silná proteinová pachuť přebíjela i mnou "vytuněnou" omeletu či palačinku.

Pro mě tedy velké zklamání:

* Proteinový croissant s máslovou příchutí 
* Proteinové smoothie příchuť lesní směs 
* Proteinová ledová káva s čokoládovou příchutí 
* Proteinový pudink s vanilkovou příchutí 
* Proteinová palačinka s vanilkovou příchutí 
* Proteinová omeleta se sýrovou příchutí 
* Proteinový nápoj příchuť banán

Víc to rezebírat nechci, zkrátka a jednoduše, z jídel bych si za své vlastní koupila jen Tomatovou polévku. 

A ZÁVĚREM..?

V poslední řadě chci říct, že jsem člověk s "open mind" a šla jsem do toho bez nějakých předsudků o tom, zda je to nutričně a z dlouhodobého hlediska prospěšné, zda lidé striktně na KetoDiet jsou "hloupí" a neví, co je zdravá strava apod. NE, TAKHLE JSEM K TOMU NEPŘISTUPOVALA. Ale narovinu jsem byla zklamaná, že u mě prošly jen dva produkty...

Každopádně co do počtu produktů to bylo skutečně testování v pravém slova smyslu... Jen škoda, že pro KetoDiet nevyšlo trochu lépe.

I tak děkuju

Maru

#test_ketodiet2 

#recenze #zkusenosti_ketodiet

I přesto, že většina produktů jak se říká nesedla, děkujeme za zpětnou vazbu Maru. Chutě máme každé jiné, to je jasné, ale i přesto se mrkneme, co dál můžeme udělat pro to, aby "někdy příště" byl výsledek mnohem lepší 😉❤️

27. kvě 2019
maanule
autor

@ketodiet díky, tomu říkám zpětná vazba! ;) ale na základě zkušenosti s polévkou (a viděla jsem, ze všechny uživatelky ji hodnotily jako nejlepší) tak možná tohle bude dobra alternativa... polévky všech možných chuti...;)

28. kvě 2019

@maanule Jak se říká v jedné úplně cizí reklamě: Nic není nemožné 😉👍

29. kvě 2019

@ketodiet Já bych taky ráda ochutnala 🙂

16. črc 2019

Začni psát komentář...

Odešli