Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    maarrssii
    29. kvě 2018    Čtené 179x

    Malý pirát Kryštof

    Blížil se Kryštofův 6.měsíc a já zvažovala kurzy plavání. Nakonec jsem se rozhodla  a zapsala ho k Malým pirátům. Shodou okolností jsem na Modrém koníkovi narazila na tesování plavacích plen Huggies. Neváhala jsem a napsala jsem. Po několika dnech mi bylo oznámeno, že jsem byla  vybránam čemuž děkuji koniku🙂. 

    Po složitější komunikaci s dopravcem In-Time jsem konečně měla plavky doma a mohlo se začít testovat. 

    Tak jako každý pátek jsem vyrazila s plnou taškou věci na kurz plavání. Nechyběly samozřejme naše nové plenky Huggies ve velikosti 2-3. Plenky Huggies little swimers mají nádherný design, což jsem zatím ocenila jenom já😍 u testera to snad přijde co nevidět.

    Zpočátku jsem měla obavy zda našem piratovi  budou plavky sedět, jelikož má něco málo přes 7 kilo a blížil se k horni doporučené hranici 8 kilo. Po vyzkoušeni byly, ale obavy zbytečné, plavky mu sedly jak se říká “jako hrnec na prdel”.

    Konečně se mohlo do vody🐬. Po 30 minutách našeho společného  času stráveného ve vodě plenky obstály na jedničku. Oproti jiným konkurenčnim značkám, které jsme měli možnot vyzkoušet.  Plenky nikde nepadaly, nerozlepovaly se a netlačily. O propustnosti toho napsat moc nemůžu, jelikož můj pirát do vody nekaká i tak  můžu s čistým svědomím plavací  plenky Huggies little swimers doporučit všem maminkám a jejich malým plaváčkům.

    #test_huggies2
    Mamo to jsou ty moje testovaci koupaci plinky😍

    maarrssii
    Zpráva byla změněna    21. kvě 2018    

    #test_huggies2
    Konečne můžeme otestovat v patek na plavani😍

    maarrssii
    Zpráva byla změněna    23. bře 2018    

    Ahoj holky je tady nejaka maminka co je ve financni tisni a co by uvitala nejaky veci zdarma pro chlapecka. Jedna se vetsinou o veci do vel.68. Rada poslu i nejake fotky pro predstavu