1 / 1

    Já už bych nafukovací nikdy nechtěla, pichla jsem mockrát a blbě se sháněl náhradní duše. Gelovky sice trochu víc drnci na kočičích hlavách, ale za mě jsou praktičtější...

    12. črc 2021
    12. črc 2021

    Měla jsem je na kočárku a super, nemám zkušenost s nafukovacíma, měla jsem obavu z píchnutí, kočárkem jsem v pohodě projela i lesem a bez problémů. Pro venkovské cesty, taky super.

    12. črc 2021

    Měli jsme dva kočárky s gelovými kolečky a velká spokojenost. Zvládl i túry ve Vysokých Tatrách.

    12. črc 2021

    Meli jsme gelove na dvojkombinaci a super, ja byla spokojena,pak jsme koupili skladnejsi golfky Joie a ty s nafukovacimi, rozdil to byl, me se i lepe ovladal ten kocar z dvojkombinace, ac tezsi, v klidu jednou rukou,a roste i ta jizda mi prisla lepsi no. Jen ty golgky nemeli s gelovkami 😔 takze za me spokojenost i do terenu.

    12. črc 2021

    Mám gelove a nevadí mi…😊 hlavně ze se do nich nezapichavaji kamínky 😂

    12. črc 2021

    Máme gelova a super! První kočárek měl nafukovaci a teda taky jsme nikdy nepichly ale u druhého jsem se vyloženě divala aby měl gelová kolečka kvůli prochazkam v terénu 😊

    12. črc 2021

    Mám zkušenost s obojím. Gelová jsou fajn, dobře se s nima jede a je na ně spoleh. Ale na nafukovací nemají ani omylem, tam je teď komfort úplně jinde a pocítí ho maminka, ale zejména miminko. Do vyloženě terénu se mi osvědčily nafukovací na pérách, to si dítě nenaklepeš 🙂

    12. črc 2021

    Gelovy jsem mela u bugaboo buffalo a vubec jsem nezaregistrovala zadny diskomfort a to jsme byli x krat v Tatrach a na horach absolutne bez problemu.

    12. črc 2021

    Bydlime na vesnici a neumim si tady predatavit s nafukovacimi, to bych mela porad pichly 🙈 kolecka nedrkaji, nehuci, proste jak nafukovacky. Jen je potreba koukat na dobre odpruzeni kocarku.

    12. črc 2021

    @raniha to je fakt, jinak by člověk to mimčo vyklepal😅

    12. črc 2021

    Nemám zkušenost z gelovyma, ale máme kočár do terénu s nafukovacima a ještě jsme nepichli. A to jezdíme po horách atd... takže já bych vůbec neuvazovala nad jinýma.

    12. črc 2021

    @monka3140 taky jsem nikdy nepíchla 😀 A to jsem odvozila tři děti v jednom polském kočárku, denně v lese. Já bych do gelových nešla, protože je to kompromis. Ale na lehkém golfáči pro batole jsem je pak měla, do města OK, do přírody to není ideál.

    12. črc 2021