Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    lexikorka
    14. pro 2019    Čtené 468x

    Testovali jsme mořské vody Stérimar

    Přeji všem dobrý den,

    přináším recenzi na mořské vody Stérimar, konkrétně na klasický nosní sprej pro nosní hygienu, dále Stérimar Blocked Nose baby a Nosní hygiena baby.

    S přípravky od Stérimaru jsem přišla do kontaktu již dříve, jelikož jejich výrobky jsou vhodné pro děti od narození a malá miminka toho na ucpaný nosík a rýmu moc nemohou, prostříkavala jsem nos mořskou vodou pravidelně od podzimu do jara téměř neustále.

    Z celého testování hodnotím jako absolutní špičku novinku, oranžový Stérimar Blocked nose. Je s příměsí mědi, vhodný pro děti od tří měsíců a doporučený do tří let. Já jej zkoušela na synech 2,5 roku  a na 4 letém. U obou se během noci a krátkého rána krásně spustila rýma. Tedy po dvou stříkáních. Jeho aplikátor je vybaven zábranou proti přílišnému zasunutí do nosu.

    Změna aplikátoru je i u nosní vody Baby vhodné po děti od narození. Zábranu vidím jako druhé největší plus těchto nosních vod. Nevím, jak Vaše děti, ale moje se prvních pár dní vždycky aplikování spreje hrozně bránily. V zápalu boje je velice snadné zasunout aplikátor příliš hluboko a dítě tak zranit uvnitř nosu.

    Klasická nosní voda Stérimar pro nosní hygienu, prevenci rýmy a zlepšení dýchání zůstala stejná. Stále je vhodná pro děti od tří měsíců i pro dospělé, aplikátor je bez zábrany a tlak v ní je o něco větší jak ve sprejích určené pro děti.

    Závěrem bych to shrnula takto:

    • Nosní voda pro ucpaný nos rozhodně super, opravdu dutiny odblokovala a rýma se spustila.
    • Po celou dobu testování byli kluci nachlazení, nos byl čištěn a rýma nikdy nepřekročila únosnou hranici, nezežloutla, byly dny, kdy vymizela úplně.
    • Spreje určené pro nejmenší jsou pod menším tlakem a výstřik tak není tolik objemný a děti se nezadušují množstvím vody, co jim stéká do krku, jak se tomu může stát Stérimaru pro nosní hygienu (tmavě modrý).
    • Dalším kladem je zábrana proti přílišnému zasunutí u sprejů pro nejmenší.

    Celé testování hodnotím velmi pozitivně a děkuji koníku za tuto možnost.

    Přeji krásný zbytek adventu, pohodové a veselé Vánoce,

    Petra

    Tak zdravíme poslední den testování,
    po celou dobu nás trápila vodová rýma, všechny tři, jelikož i děti zvykly stříkat do nosu mamince, tak jsme poctivě testovali všichni tři. Jakmile byl náznak ucpaného nosu nebo rýma začala houstnout, používala jsem nosní sprej s příměsí mědi a během jednoho dne jsme byli zpět na bílé vodové rýmě. Přes den byly chvíle, kdy rýma netekla vůbec, jindy valila stále.
    Takže suma sumárum jsem spokojená. Zejména novinka Na ucpaný nos je super. Během týdne dodám komplexní hodnocení 🙂
    #test_sterimar2

    Zdravím,
    můžu spolehlivě říct, že Stérimar na odblokování rýmy funguje spolehlivě, večer a ráno jsem nosiky propláchla a během dne se rýma spustila, čirá a tekla v pohodě.
    Když nastříkám klasickou nosní vodu, tak rýma chvilku téct přestane, ale po chvíli zase valí jak protržený vodní kohoutek, ale těch bacilů je teď prostě všude moc ☹
    Zatím jsem s výrobky moc spokojena 🙂
    #test_sterimar2

    Posíláme krásné pozdravy a přejeme hezký adventní víkend 🙂
    Zatím jedině kladně musím hodnotit novinku Sterimaru s obsahem mědi na ucpaný nos. Je sice možné, že by se rýma spustila i tak, ale nastříkala jsem před spaním, v noci po třech nocích pochrupkávání ticho a ráno se spustila čirá rýma 🙂 Takže super 🙂
    Navíc má praktickou zarážku a i když se s dítětem peru, jelikož nesnáší nosní spreje, tak mu nástavec nezarazím až ke koření nosu protože to nejde 😅
    #test_sterimar2

    Zdravime,
    uz nam taky přišel balíček s dárečky. Obecně jsem s výrobky Sterimaru moc spokojená, tak uvidíme, čím nás překvapí novinka s mědí. Zatím se mi moc líbí zadrhovatko, aby sprej nevklouzl příliš hluboko do nosu 😝
    #test_sterimar2

    (2 fotky)
    lexikorka
    25. dub 2018    Čtené 3293x

    Kde mám muže? V nebi, v pekle nebo možná někde mezi tím...

    Zítra...
    Zítra to bude přesně rok, co vyhasl život mého manžela.
    Přesně rok, co jsem ho naposledy políbila na nehybnou tvář.
    Přesně rok, co jsem naposledy dala průchod slzám.
    Nejsem z těch, co budou tvrdit, že je smrt milovaného člověka obohatila.

    Ne. Smrt manžela mi vzala nejen lásku a otce dětí, ale i dlouholetého kamaráda, důvěrníka, milence.
    Moje děti nejenže tátu nemají, ale nedostaly možnost si ho pamatovat. Neuchovají v mysli jedinou osobní vzpomínku. 
    Nevím, jestli by náš vztah vydržel, ale vím, že byl skvělý a milující otec.

    Za ten rok jsem zjistila, že je jen málo věcí, co nezvládnu. Že lidské tělo a mysl jsou neskutečným zdrojem síly. A také to, že lidstvo není tak zkažené, jak se zdá. Mnoho lidí mi nabídlo a poskytlo pomoc ( i zde na koníku - děkuji vám moje milé říjnovky :-* ).
    Že moje rodina je naprosto úžasná a plná lásky. Že moje děti jsou zdrojem únavy, pocitů beznaděje, smutku, štěstí i radosti a hlavně nekonečné lásky.
    Při pohledu na ně cítím obrovský žal, že je nevidí můj muž a obrovskou pýchu na ně. Vidím v nich částečky nás obou. Každý den...

    Nikdy nezapomenu na poslední hádku - hrozní jí lituju, na poslední slova lásky, polibek a poslední pípnutí, po kterém nastalo ticho, které ukončilo všechnu naději.

    Nikdy nezapomenu na minuty, kdy jeho rakev sjížděla z pódia a já hledala sílu v dětech. Tu sílu z nich čerpám dodnes. My všechny víme, že děti jsou bezednou studnou naděje, síly a lásky...Naštěstí