Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky ještě nemáte někdo Cewe knihu v provedení Fotopapír Premium mat? Vždy jsem dělávala tu nejdražší variantu a býval to Fotopapír lesk a teď mají nějakou verzi Premium mat... Jde mi o to jak to vypadá....

    Holky koukám jak puk na stránky Cewe a když chci stáhnout program, tak musím vybrat zda Fotolab, DM, Teta, Rossmann nebo Globus. Netusite v čem je rozdíl? Na ceny jsem koukala, ceníky mají stejné, kvalita bude dle mého taky stejná .... Netusite? Nebo jde jen o zvolení místa vyzvednutí? Ale že by kvůli tomu dělaly 5 různých programů???

    Maminky, co děláte se skolkovymi dětmi, když jsou zdravé doma (máme teď chřipkové prazdniny a typuji, že možná budou i příští týden). Venku nám už od včera strašně fouká vítr, včera jsme v tom byli venku 2,5 hodiny, pomohl mi vařit, upéct, hráli jsme si, kreslily, koupila jsem pěnová razítka na barvy. Dnes půjdeme také na chvíli ven, pomohou mi uklidit, přijedou naší, ale ty další dny bych potřebovala nějakou inspiraci, co děláte s dětmi doma.

    Maminky, teď mi ve školce řekli, že mají od zítra chřipkové prázdniny. Mě je to ještě celkem fuk, ale jak je to, když bych chodila do práce - to bych si musela vzít dovolenou?

    Maminky, TÉMA HEMOROIDY. Po obou porodech jsem měla hemoroidy, ale teď se mi i vrací 1-2 krát do roka. Mate taky někdo, nebo jste měli jen po porodu a pak už se u Vás neobjevili. Případně když se Vám vracejí, jak si pomahate. Nemám žádné velké, ale je to neprijemne.