1 / 1

    A to si manžel stěžoval, že ho vytržení moudráku stálo 4000 😀

    25. únor 2020

    @lleennttiillkkaa I to je dost. Tady ti pocitaji snad I dychani vzduchu v ordinaci

    25. únor 2020

    me jeden vyrvali pred mesicem uplne zdarma a za dva tydny me to ceka znovu ☹ ... sem zvedava kolik budou uctovat pojistovne, ale takovahle palka to rozhodne nebude.

    25. únor 2020

    @mariegroth mimo toto téma, mě by celkem zajímala situace a nálada, když se chystají volby? Co se tady dočte člověk, mám pocit, že přeci nikdo nemůže DT volit (znovu)? Ale přitom zvolen už byl. Nejsem žádný blázen do politiky, ale tohle mě vážně zajímá... (i když u nás taky volí pro mne nepochopitelně vysoké procento prezidenta jakého volí). Kdyby jsi chtěla udržet vlákno ohledně pojištění, klidně můj dotaz smaž, nechci tu dělát nějak zle nebo vířit nějaké diskuze 🍀

    25. únor 2020

    @anezka22 V pohode 🙂. Krasa MK je v tom, ze diskuze se da rozjet na vsechny strany.

    To co ctes je agenda medii. Media nemaji Trumpa radi. Takhle bych to ve zkratce shrnula. Ono to z medii vypada, ze fakt tu podporu nema. Ale jasne, ze ma. Doctes se de facto jen o tom kontroverznim napr. zed mezi Mexikem a USA. Pak o jeho osobnich problemech. Ani jedno neobhajuji. On neni korektni clovek. Nekdy takovy zvasty co vypusti. Fakt strasny. Ale nemuze se mu uprit, ze udelal spoustu dobreho. Mzdy sly nahoru, mala nezamestnanost, danova reforma. Mysli na Americany. A na penize a zabezpeceni budou lidi slyset vzdycky. Ja se nebudu divit pokud vyhraje. Fakt, ze ne.

    25. únor 2020

    @mariegroth tenhle úhel pohledu mi tu chybí... Proto mě strašně zajímá pohled někoho, kdo o tom ví víc...Mě vadí ty jeho výstupy, kde někoho shazuje. Naposled ten ubohý šťouch do Oscarů a B. Pitta... Ale jak píšeš, tady se jen propírá negativně, o nějakém zlepšení jako mzdy a nezaměstnanost se tu nepíše (to by asi nikoho nezajímalo)...
    A já už nemám tolik času a i ,bohužel, cviků v angličtině, abych koukala po více informacích... Díky moc za odpověď 🍀

    25. únor 2020

    Muzu se zeptat, kolik dolaru zhruba stoji rocni pojisteni, abys mela zdravotni peci na urovni te ceske? Tedy pristup ke specialnim vysetrenim a pod? Diky moc.

    26. únor 2020

    @sudylichozrout Ja te s dovolenim odkazu na muj clanek. Pisi o tom ke konci clanku: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/artic.... Ono je to tady tak komplikovane s pojistenim, ze nelze rict, ze mesicni castka xyz ti da zxy “zdarma”. Ja jeste dodam, ze jsem na pojisteni meho manzela, ktery ma rozhodne jedno z nejlepsich, ale I tak neco platime. A dentalni pojisteni ma jeste hodne procedur, ktere pojistovna nikdy neplati.
    Pokud by to v tom prispevku treba nebylo jasne, tak se urcite prej 🙂

    26. únor 2020

    @mariegroth diiiiky! Uzasne informace 🙂

    26. únor 2020