Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Když máš něco, co tě moc baví ❤️❤️🙂

    (5 fotek)
    marketaaaaa
    24. kvě 2019    Čtené 636x

    Keto... keto... KETODIET

    Testování Ketodiet? Chci zhubnout? Ano, přihlásila jsem se k testování. V tu chvíli se mi vnukla taková ta myšlenka, ty brďo, když mě vyberou tak do toho jdu na plno. A to by bylo, aby nebylo.

    Ano, ano, ano... jooooo.... jupí. Tak jsem ječela od radosti, když jsem obdržela zprávu, že jsem byla vybrána do testování. Pořád dokola jsem říkala, já začnu ze sebou něco dělat, začnu cvičit, začnu jíst zdravě a prostě toto jsem tvrdila, ale slova a činy nikde. Jenže, potvrzením, že se zúčastním testování do mě vjel jistý drive. Teď už fakt prostě nevycouvám. Takže nejočekávanější balíček byl na cestě. Dorazil!!!

    První reakce při otevření balíčku byla, tak to je fakt husté, mé jídlo je od teď z pytlíku. Docela mě to jako i pobavilo, já která jsem dokázala sníst obědy za dva chlapy. Ale začala jsem rozbalovat. Proteinový nápoj s příchutí banán, smoothie lesní ovoce, proteinová káva, rajská polévka, vanilková palačinka, vaječná omeleta s příchutí sýru, vanilkový puding, máslový croissant a proteinové chipsy. A největší srdcovky láhev na pití se sítkem na ovoce a malý šejkr. V každém balení pytlíkových jídel bylo po 7 kouscích. Croissant a chipsy byly na chuť po 1 balení. Takže plán byl jasný. Navštívit stránky www.ketodiet.cz.

    Celý večer jsem strávila tím, abych zjistila co nejvíce o této dietě. Jak postupovat, jak zařadit jídlo, jak vlastně fungovat, jak správně využít toto testování ke prospěch mého hubnoucího maratonu. Na stránkách ketodiet je toho tolik, líbilo se mi vysvětlení, programy, recepty. V podstatě jsem tam zjistila vše potřebné a mohla se pustit do testování. Veškeré jídlo jsem si roztřídila na 14 dní do krabice. Na každý den jsem si dala číslo, protože jsem nechtěla jíst stále to samé po sobě.

    Den první

    Snídaně - banánový proteinový nápoj. Šejkr, voda, nasypat a šejky šejky šejky. Šup do ledničky na 10 minut odstát. Návod k použití splněn. Tak jo, teď to jen vypít. Docela jsem se bála, protože vesměs takové nápoje bývají fakt hnusné. Opravdu to chutná po banánu. Tu chuť bych přirovnala jako polotučné mléko s banánem bez cukru. Teda aspoň mě osobně to tak chutnalo. Nebylo to hrozné, čekala jsem blivajz a chutnalo mi to.

    Za 2,5 hodinky jsem si udělala smoothie. Ale protože jsem do sebe chtěla narvat i něco víc, dělala jsem si smoothie z ovoce a zeleniny. Takže špenátové smoothie byla tutovka, protože to já můžu s čímkoliv.

    Na oběd jsem si udělala vaječnou omeletu. Do omelety jsem si dala šunku se sýrem navíc. Aby toho sýru nebylo málo posypala jsem jím i omeletu + navíc salát z bílého zelí. Ta omeleta je fakt chuťově výborná. Samozřejmě, že když to srovnám s omeletou z vajec, tak to vedle omelety z vajec ani neleželo. Ale jednalo se mi o to, zda se to dá vůbec jíst. A dá a je to dobré. Hlavně mě ten oběd zasytil a to bylo nejdůležitější, nemít hlad.

    Na svačinu jsem si dala polévku. Já nemám ráda rajskou z pytlíku. Z pytlíku přece není nic dobrého. Ale rajská od KetoDiet je chuťová topovka. Jako tu polévku si objednám i mimo testování. Prostě mňam. Fakt rajčatová nasládlá chuť, dobře slaná, byly v ní nudle, co víc si přát při dietě.

    Když přišel čas večeře, udělala jsem si smoothie s příchutí lesní směs. Tak šejkr, voda, nasypat a šejky šejky šejky. Nedala jsem do ledničky odstát a to byla chyba. Uff, no. Chuť docela nic moc. Takový pocit pití teplé omítky. Ta chuť ovoce se nějak ztratila. Takto proběhl můj první den. S mým výpočtem BMI mi byla doporučena dieta Intense. A to je jídelníček pro krok 1.  Neměla jsem hlad, přežila jsem to. Za den jsem opravdu vypila snad 3 litry vody s citronem.

    Den druhý

    Snídaně proteinová káva. Šejkr a jedem... odstát 45 minut. No, nebudu lhát, že to je docela dost. Když si chceš dát jídlo a musíš čekat 45 minut. Ale já si musím dát ráno lék a nesmím na něj 30 min jíst, takže já jsem už naučená a problém mi to nedělalo si počkat. Chuť. Káva s čokoládou. Ale káva, jako logr bez cukru takové té kávy zabiják s jemným instantním nápojem z čokolády. Nebylo to ani nejhorší ani nejlepší, ale bylo to studené a po ránu je hlad, takže to bodlo. A kávu tu já můžu v jakémkoliv stavu. Takže v podstatě spokojenost. Svačinka opět zeleninové smoothie.

    Oběd. Teď, když si vybavím co jsem udělala se fakt směji a říkám si, že jsem fakt čuně.  Jako první věc, všechno čtu bleskovou rychlostí. V mém případě jako bych to nečetla. Říkala jsem si palačinka. Jéé, tak bych si dala plněnou palačinku na slano. Tak jsem si udělala vajíčko se šunkou. Náplň dala do palačinky, posypala sýrem a dala si k tomu salát z bílého zelí. První sousto, no do .... co to sakra je. Ano, palačinka je s příchutí vanilky, kdy já nikde o vanilce nečetla dokud jsem to nedala do pusy, následně jsem běžela do koše hledat co to sakra je za palačinku. Od té doby jsem raději četla všechno pořádně. A jako správné čuně, když už jsem se s tím dělala, jsem to i dojedla. Ano, jsem čuně.

    Na svačinu jsem si udělala vanilkový puding. Miluji puding a tak jsem se těšila. Krásně jsem si ho připravila, zbíhaly se mi sliny. První lžička. Fuj, ble, ble.. fakt, puding se absolutně nepovedl. Takový humus. Hnusný humus. Třepalo se to jak sulc a chuť, vždyť to se nedá k ničemu přirovnat. Prostě puding fakt ne, samozřejmě můj pes nepohrdne ničím, když se nejedná o granule. Argo si dal puding.

    Na večeři jsem si udělala zeleninový talíř. Udělala jsem si radost, miluji zeleninu a po pudingu bylo potřeba si spravit chuť.

    Takto probíhalo 5 dní. Kdy jsem pila hodně vody a flašku nosím všude sebou. Ven na procházky s kočárkem, do auta, do batůžku. Opravdu srdcovka.

    Jeden den jsem si dala na snídani croissant. Fakt mňam, byla to taková bomba sladká a přitom bez cukru. Ukojilo to mojí chuť po něčem sladkém. Na chuť bodly i chipsy. Fakt super. Chutnají jako krekry. Lehce pálivá příchuť a dobře slané.

    A přišel den měření. To bych nebyla já, abych si neudělala tabulku, nezměřila se a nezvážila. Začala jsem na váze 81 kg. Za těch pár dní jsem už pociťovala změny na oblečení. Po týdnu jsem se dostala na váhu 77 kg. Pro mě neskutečný šok. Není dieta jako dieta, že jo. Takže 3 kg dole, jako masakr. Další týden jsem si už zařadila jídlo k tomu testování. Po 2.týdnu jsem se zvážila a 76 kg. Takže v podstatě zdravé hubnutí.

    Kdy fakt se mi nechce vymýšlet, co si dám na večeři, protože manžel si poručil pečený bůček a ten fakt si dát nechci. A namísto si udělám omeletu nebo polévku. Spěchám ráno něco vyřídit a udělám si proteinový nápoj, který mě zasytí. 

    Takové shrnutí těch 14 dní testování. Nesčetné hejtování tohoto testování. Až jsem si říkala, ty brďooo proč. Vždyť já do toho šla dobrovolně, vím, že to jsou chemicky upravená jídla, věděla jsem, co to obnáší. Komentáře odpůrců mě ale neodradily. Ba naopak bych moc chtěla poděkovat, že jsem dostala šanci jít do testování. Nakoplo mě to. Já ty 4 kg na sobě cítím. A  mám v plánu zhubnout více, protože já chci být zase ta sexy ženská. Ketodiet mě posunulo vpřed k tomu mému cíly. 

    #test_ketodiet2 #recenze #zkusenosti_ketodiet

    🍀Velikost štěstí se měří jeho ztratou 🍀

    Je to tadyyyy 🤟🤟 týdenní měření 😍 minulý týden jsem vážila 80.5 kg. Dnes váha ukazuje 77.9 kg😑 všude ubyly 2 cm🍀 a přiznám se, že jsem v neděli zhřešila 😂 takže zatím pecka #test_ketodiet2

    Palačinka s dýni a jogurtem 😍😍😍 mňam... #test_ketodiet2

    5 den testování... musím říct, že jsem čekala hlad a to velký hlad. Vždyť nejde žít na nějakých sáčcích a zelenině. A ono fakt jde. A ještě se to dá jíst.Už jsem měla možnost ochutnat vše, co jsme dostala. V tuto chvíli u mě vede rajská polévka, tak je fakt pecka. Tu bych mohla jíst každý den. Máslový loupák, to byla slast. Taková porce cukru bez cukru😂 ale taky, protože testuji nebudu tady lhát, že je vše mňamoozníí. Ten vanilkový puding je totální hnus. Jako fakt, za poslední dobu jsem nejedla nic hnusnějšího. A smoothie lesní směs jako taky žádná hitparáda, ale když je to hodně studené chuť je mnohem, ale opravdu mnohem lepší. Jinak za těch pár dní ze mě zmizela všechna zadržená voda 🙂 #test_ketodiet2

    (4 fotky)
    marketaaaaa
    Zpráva byla změněna    8. kvě 2019    

    V den kdy mi došel balíček na testování Ketodiet, jsem večer strávila tím, že jsem studovala jejich stránky. Četla si postupy, recepty a kroky. Rozhodla jsem se, že těch 14 dní plně věnují do testování dle jejích kroků. I když tady proběhly diskuze, jak velká chemická srajda to je, jak to škodí a proč nejíme zdravě a nehýbem se... Já do toho testu jdu na 100%😊 těch 14 dní budu pytliková královna 😂🙈 #test_ketodiet2

    marketaaaaa
    16. říj 2018    Čtené 302x

    Hra na malého piráta díky testování hrací deky Canpol Babies

    Veselé zkušenosti? Hrací deka? Tak se tedy zkusím přihlásit na testování... tolik komentářů? Jako když to nevýjde, tak ji koupíme 🙂Přesně toto se mi honilo hlavou, když jsem si poprvé na koníkovi přečetla informaci o testování hrací deky.

    Popravdě nijak zvlášť často se nehlásím na testování, ale hrací deka? To jsem prostě musela. Takže jednoho velmi pochmurného a ubrečeného rána jsem si přečetla informaci, že jsme opravdu byli vybráni. Ano, přišlo pištění... a já jsem pištěla radostí. Za týden na to přišla sms od přepravní společnosti o doručení balíčku: ,,Jupíííí, je to tady." Samozřejmě bych to nebyla já, aby se mi v ten den nevybil mobil na procházce, když jej zrovna nejvíce potřebuji. Takže ve chvíli, kdy jsme se vydali na procházku se před náš dům postavilo vetší přepravní auto. Pán řidič vytáhl krabici s dekou a já jsem byla velice pohotová a hulákala:,,Ta je pro nás...  Já mám vypnutý mobil." Řidič se smál, aspoň jsem ho pobavila.

    Velká barevná krabice. To byl první dojem. Parádně barevná, protože křiklavé a tmavé barvy našeho 3 měsíčního Thedíka zajímají. Po příchodů domů jsem to hned rozbalila. Už po hmatu velice příjemný plyšový materiál v místě hrací plochy doplněn o bavlněné prvky, jemný polstrovaný okraj, který lze suchým zipsem sepnout v okraj ohrádky. Připínací oblouky jsou také z plyšového materiálu. Takže na dotyk vše příjemné a jemné, nic co by nějak dráždilo pokožku a nebo mohlo být miminku nepříjemné, když se na dece pohybuje. Na hrazdičce jsou 3 plyšové a 2 plastové hračky. Každá hračka vydává zvuk a po odepnutí slouží samostatně jako chrastítko. Hrací plocha je vybavena barevnými vzory, které jsou doplněny všitýmí rozvíjejícími se doplňky. Deka má šustící kolečka, 2 pískací elementy na kormidle, chrastítko na kormidle, zrcátko a hrací strojek.

    Můj první dojem... O nudu nebude nouze. Při skládání mi asistoval náš pes Argo, který nesmí u ničeho chybět. Tak tedy začínáme testovat. Položím Thea na deku a čekám první reakci. Údiv. Vykulené oči a úsměv. Už to mě těší. Začínám mu ukazovat hračky, jeho zamyšlený pohled, kdy ve tváři je udivený výraz s otázkou:,,Co to asi je?" Chrastím, pískám, zkouším vše co lze zmáčknout, vše co vydává zvuky. Theo reaguje, vždy otočí hlavičku za chrastící hračkou. Deka má dokonce hrací strojek a ten vydá vá melodii, která se dá poslouchat. Testování den první je na jedničku dle mých představ. Theo se zabavil a vnímal všechny pestrobarevné hračky. A né jen Thedíka deka zaujala, náš chlupatý psí kamarád se do deky zamiloval a bylo těžké mu vysvětlit, že deka je na hraní pro miminko, né pro pejsky a také, že to není to jeho nový pelíšek. Každý den jsme zkoušeli něco nového. Sundávala jsem hračky, které lze jednoduše odepnout. Theo hračky pečlivě zkoumal jak rukama tak i pusinkou. Hračky jsou lehké, určitě nezatěžují ručičky a hlavně barevně zajímavé. Do testování se zapojil i tatínek. To mě také velice potěšilo.

    Tím, že testujeme deku Piráti, nabízí se u každodenního hraní vyprávění příběhu co 3 kamarádi kapitán Tygr, jednooký pirát Panda a pirát Papagaj prožívají. Příběhy vypraví i tatínek a chrastítka doplňují efekty. Závěrem mého článku bych moc chtěla poděkovat Modrému koníkovi, za možnost testovat tuto deku. Od prvního dne jsme byli nadšení. Náš syn si díky testování začal procvičovat hmat, více se zaměřil na sledování hraček, které ho zaujali. V dece neustále povídá a směje se. Deka se stala každodenní součástí našeho hracího rituálu 🙂 Těším se až bude Theo pevnější při pasení koníčků. V tuto chvíli vydrží pást velmi krátce a tím, že je deka vyplněna tkaninou se do ní naše 3 měsíční miminko vždy zabořilo. Ještě není tak pevný, aby si mohl užívat deku i na bříšku, ale to se brzy změní a užijeme si na dece plno zábavy. A jedno jediné minus, které mě mrzí u verze Piráti. Deka nemá přenosný obal jako třeba verze Country. Takže, když jí budeme brát na cesty, musíme na ní najít velkou tašku. Jinak nemohu najít nic, na co bych si mohla stěžovat 🙂