marketka_m
3. dub 2021
161 

Velikonoce_klapka II

Nevím, zda to již bylo.. ale je to jako ze snu.. kopírujeme snad minulý rok? Neříkal mi snad někdo abych vydržela Velikonoce 2020? pominou a bude lépe? Není to tak dávno..a hele máme tu opakování....:(

Jsem člověk, který řeší hodně věcí hned, teď, za minutu je pozdě. Okamžitě dát odpověď na otázku, reagovat, nečekat.. ale když nějaký čas pomine.. dám myšlenky dohromady.. snažím se přijít na nějaké pozitivum.. něco, co mne nakopne, dá mi sílu jít dál. 

Nevím, jak to máš Ty.. ale moje věta "udělám to, až budu mít čas" se v mém životě objevuje dost často. Mám několik věcí rozpracovaných, nemám čas se k nim vrátit. Mám rozečtené knihy.. mám rozepsaný životopis, mám nedošité věci, mám rozmalovaný obraz.. mám, mám.. ale vlastně nemám čas. 

VELIKONOCE. Možná si také kladeš otázku: co jak? kde s kým? proč? 

Velikonoce letos pro mne budou a jsou klidné. Žádné návštěvy, žádný hromadný úklid všeho nemožného.. žádný stres. Snažím se to uchopit "jinak"

Vlastně každý žije "jinak". Já k životu potřebuji lidi kolem. Dobíjejí mi baterky. A tak mne lockdown doslova zabíjí... ale nenechám se. Jsem si vědoma, co může způsobit izolace člověka.. ale hold nařízení vlády je nařízení a i když se mi nelíbí, míním ho respektovat. 

VELIKONOCE JINAK.. ale přece jenom doma, s mými nejbližšími 🙂

Mám to přesně jako ty, potřebuju kolem sebe lidi... Dětičky jsem v pátek odvezla k tatínkovi a jsem tu s křečkem 😊 Ale já se nedám, i když je mi samotné smutno...

3. dub 2021

Začni psát komentář...

Odešli