markyvins
29. črc 2019
520 

Nuk Magic Cup 360 a dudlík Space pod drobnohledem naší malé Vikči

V rámci testování se na nás usmálo štěstí a byli jsme vybráni na testování hrnečku Magic Cup 360 a nového dudlíku Space od značky Nuk. Přibližně do týdne přišel balíček. Proběhly malé peripetie s dopravcem, ale naštěstí balíček dorazil včas a mohli jsme začít trénovat. 

 

Balíček obsahoval hrneček Magic Cup 360 růžové barvy, dudlík Space a jako dáreček ještě bryndák bílé barvy. 

Testování prováděla dcerka Viktorka - nyní má 15 měsíců a je to pěkná divoška. 

Balíček jsem jí nechala jako překvápko na stole, no nevyšlo mi to. Tříleťák a velký bráška Pája byl velmi nadšený z balíčku, že musel popadnout dudlík a letět za Vikčou a hned jí podával informace, co jí přišlo - je to hrozná drbna malá. Ještě štěstí, že nezná pin ke kartě 🤣🤣🤣. Každopádně Viky dudlík hned otestovala v pusině a už ho z ní nechtěla vyndat. 

Takže nejprve o dudlíku Nuk Space. Přišel v barvičce tmavě modré s hnědým méďou.

Očekávala jsem třeba růžovou variantu pro holčičku, ale v této sérii se dělají pouze takové neutrální barvičky.

Takže nic vysloveně holčičího, což je velká škoda. Dudlík má klasickou zploštělou savičku zahnutou nahoru typickou pro tuto značku. 

Ale jako velký bonus vidím jeho “vzdušnost”. Celkem se nám to i hodilo, protože Viky má v těchto tropických dnech většinou olezlou pusinku.

U tohoto dudlíku se mi to nestalo a “vyrážka” zmizela. Za mě tedy super věc jen je škoda těch barviček - přidalo by to na atraktivitě. Každopádně věrnost dudlíkům od značky Nuk byla, je a bude.

Viky je upřednostňuje oproti ostatním konkurenčním značkám a navíc jsou cenově dostupné a i designově krásné - viz Disney kolekce ❤️. 

Hlavním bodem testování a i důvodem, proč jsem nás přihlásila, byl hrneček. Ten došel naopak v krásné růžové barvičce se zvířátky.   Hrneček se skládá z celkem čtyř komponentů.

Je velmi jednoduchý na údržbu. Vše se dá rozebrat a umýt buď v ruce nebo v myčce. Velkou výhodu vidím v samotném mytí. Hrneček němá jakýkoliv záhyb, kde by se mohla držet špína či jiné nečistoty. Velmi snadno se dá rozebrat. Během chvilky je umytý. Kapacita hrnečku je tak akorát. Sama jsem musela otestovat princip sání. Přiložíte k ustům a sajete, samo to neteče. Vikča ho pochopila téměř hned.

Mockrát děkujeme za možnost testování. Značka Nuk je u nás na prvním místě. Hrneček Magic Cup i dudlík Space nás mile překvapily a rozhodně doporučuji všem maminkám pro jejich děti. Investice se do obou rozhodně vyplatí. Dítě se naučí pít z hrnečku a vám, maminkám, se usnadní mytí samotného hrnečku.

#recenze #test_nuk

#zkusenosti_nuk

Začni psát komentář...

Odešli