Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Tak si tak myji nádobí a najednou mi Verča čmajzla kuchařku a šla si ,,číst,, pohádky...a za chvilku se z obýváku ozvalo... ,,Bylo nebylo, rejže s knedlíkem,,... 🙂))

    Verunko naše milovaná, přejeme ti k dnešním krásným 3. narozenivám, všechno nejlepší, hodně zdravíčka, hodně kamarádů, ať si pořád to naše usměvavé sluníčko a velká šikulka jako doposud. Milujeme tě. Maminka, tatínek a bráška Míša 🙂

    Tak dneska jsou mé milované holčičce 3 ročky, neuvěřitelně to letí, právě teď před třemi roky už jsem měla cca 4 hodiny pravidelné kontrakce po 5 minutách a za 9 hodin už jsem měla malou u sebe 🙂

    Tak dnešní Verunčina 3letá kontrola dopadla výborně. Verunka umí krásně barvy, řekla 2 básničky, všechno je jak má být, měří 95 cm a váží 13,3 kg, byly jsme pochválené. Míša ve 4 měsících měří 65,5 cm, váží 8.020 g a obvod hlavy má 44 cm 🙂.

    Tak dneska se Míša vážil, no a navážili jsme zase to trošku víc než minule, a to 7.920 g...a to nám budou za 2 dny teprve 4 měsíce 🙂))

    Tak dnešní 3měsíční poradna dopadla jak jsem překpokládala 🙂 Míša měří 62 cm, váží 7.410 g a obvod hlavy má 43 cm. Takový náš malý drobeček 🙂))

    Dneska Míša trhnul své dosavadní rekordy ve spaní...usnul ve 22:00 a probudil se až v 8:00....jsem Happy a svěží 🙂))

    Dneska jsem měla krásné probuzení....Verunka mě přišla ráno vzbudit, vlezla si ke mě do postele, obejmula mě a povídá....,,Maminko, já tě mám moc ráda,,...znáte někdo krásnější probuzení??? 🙂))

    Tak dneska se Míša vědomě a opakovaně začal převracet z bříška na záda 🙂 a aby toho nebylo málo, tak ve svých 10 týdnech váží neuvěřitelných 7 kilo 🙂))

    Včera byli Míšovi 2 měsíce. Je to velký šikula. Už umí krásně pást koníky, krásně se směje, povídá nám a je to cca týden co se mi z pasení koníků překulil na záda 🙂)) No a když nespí, tak je pořád v pohybu, šermuje rukama a nohama o 106 🙂))

    Tak jsme se vrátili z poradny, vše je OK, krásně prospíváme a na kontrolu jdeme tedy až 9.11. a to už dostememe první včeličku. Jo a abych nezapoměla, tak Míša ve svých 8 týdnech váží 6.370 g 🙂))

    Dnes trhnut další rekord v nočním spaní, Míša usnul ve svých pravidelných 22:30 a probudil se v 7:40, doufám, že mu to krásné spaní vydrží 🙂))

    Včera jsem byla s Míšou v poradně. Měla jsem dojem, že jim špatně váží váha, ale vážila dobře, převažovali ho 2x. Před 14 dny vážil Míša 4.880 g a měřil 54 cm, průměr hlavičky 39 cm. Dnes je Míšovi měsíc a váží neuvěřitelných 5.670 g, měří 56,5 cm.

    Dneska v noci spal Míša 6,5 hodiny v kuse...mazec...doufám, že mu to spinkání a vše vydrží i do budoucna...zatím je to zlatíčko

    Odjezd do porodnice, kontrakce po 7 minutách, teplá vana zabrala, držte nám prosím palce....děkujeme všem

    Tak po vypadá, že pomalu ale jistě rodíme 🙂. Mám zatím nepravidelné, ale docela silné kontrakce a odchází mi hlenová zátka...tak snad se to rozjede a malý se dnes na děděčkovi narozeniny opravdu narodí 🙂))

    Něco se začíná dít....AU AU AU....snad to zase nepřejde, ale vypadá to dost nadějně...🙂))

    Tak zítra mám termín a tedy zatim nic ☹(( malýmu se nějak nechce a nebo že by chtěl udělat radost děděčkovi a narodit se zítra na jeho narozeniny??? 🙂))

    Sice mám termín ,,až,, ve neděli 8.8., ale mám tušení, že zítra to vypukne...tak jsem zvědavá 🙂))

    Tak dneska zase do Prahy do kardioporadny ...ale vůbec se mi do toho deště nechce (jedu vlakem) ☹((

    Tak od 16:30 zase posli...nebo že by to nebyli posli ???

    Už aby to bylo za námi a měla jsem malého v pořádku u sebe...

    Tak mě pustili z nemocnice....naštěstí jsme oba v pořádku a stále 2v1

    Tak aby toho nebylo málo, tak jsem se právě dost luxusně natáhla ☹((

    Tak monitor ukázkový, malýmu se daří moc dobře. Mě vyšel pozitivní streptokok a taky špatný hemoglobin ☹...no a od minule pokrok, jsem otevřená na špičku prstu. Další monitor, poradna a kardioporadna 3.8....tedy jestli do té doby neporodim

    Tak dnes nás čeká další monitor a poradna v porodnici...tak jsem zvědavá jak jsme na tom...testli se tedy už chystáme...nebo ještě neeee 🙂

    Tak dneska poslední poradna tady na Kladně a pak honem rychle zpátky na chatu...tady se nedá být...máme doma 34 st. ☹(( Jen doufám, že cestou zase nezačne skoro hořet vlak, nejsou to moc hezké zážitky ☹((

    Krásné počasí, překrásná krajina, nádherný luxusní apartmán, klídek a pohoda...no prostě báječná dovolená 🙂))

    Dnes začínám konečně prát pro malého 🙂

    martinka.a.honzik