mates_neato
9. dub 2017
78 

Perete snad prádlo ručně? Ne? Tak proč ještě ručně vysáváte?

Automatizace a chytré technologie se v našich domácnostech objevují čím dál více. Začalo to již dávno praním prádla a pokračovalo to myčkou na nádobí, bez které si už život ani nedovedeme představit. Ruční praní je dávná historie. Víte ale, že ručně vysávat nebo vytírat už dnes také nemusíte?

Kvalitní robotický vysavač a robotický mop se dnes už řadí mezi plnohodnotné domácí spotřebiče, které se s naším minimálním přičiněním postarají o zářivě čisté podlahy našeho domu nebo bytu a všechnu tu neoblíbenou práci udělají za nás.

Historie těchto pomocníků není nijak dlouhá. První robotické vysavače se v Čechách začaly prodávat před bezmála deseti lety. Za tu dobu však jejich technologie a účinnost zásadně pokročila. Můžeme tedy říci, že chytrý robotický vysavač je dnes efektivnější než člověk s klasickým vysavačem. Nikam nespěchá, zajede i pod nábytek, nevynechá žádné místo, a co je hlavní, může vysávat každý den anebo i dvakrát denně, to když zrovna Váš mazlíček líná. Komu z nás se podaří vysávat jednou denně, a hlavně, komu by se chtělo?

Není však robot jako robot. Do opravdového pomocníka v domácnosti se vyplatí investovat pár tisíc navíc. Takový přístroj vidí, cítí a reaguje na nábytek, hračky i schody. Opatrně se okolo nich pohybuje, aniž by během vysávání vynechal jediné místo.

Jeho přesná navigace navíc zaručuje bezchybné vysátí celého podlaží bytu nebo domu, i když je prostor hodně členitý. Robot vysaje všude tam, kde necháte otevřené dveře, nebo kde vidí místnost pokračovat. Dokáže to bez instalace přídavných zařízení i v úplné tmě. A můžete si být jistí, že nevynechá ani smítko.

Kvalitní robotický vysavač nebo robotický mop se ještě před nákupem dá také zdarma vypůjčit, a tak otestovat přímo ve Vaší domásnosti! Pokud nákup zvažujete a Vámi vybraná značka se nedá nikde na zkoušku vypůjčit nebo nechat předvést, už to o kvalitě a účinnosti daného výrobku leccos vypovídá. V takových případech doporučujeme být obezřetní.

Vypůjčení robotického vysavače Neato až na 10 dní ZDARMA!

Vypůjčení robotického mopu Everybot až na 10 dní ZDARMA!

Vysavače Neato se vyvíjí přímo v kolébce technologií, v kalifornské Sillicon Valley. Překážkou pro tyto výkonné stroje není ani větší či členitější prostor. Neato robot se totiž může mezi jednotlivými cykly dobíjet. Velkým mýtem je rovněž hlučnost takovýchto pomocníků. Pravda je taková, že robotické vysavače jsou dnes o zhruba 25 % tišší než klasické vysavače. Proč tedy chtít ještě méně hlučného robota, když nižší hlučnost pak zákonitě znamená slabší sání a nižší účinnost.

Praktickým přínosem je rovněž ovládání prostřednictvím mobilní aplikace za použití Wi-Fi. Opozdili jste se v práci, ale přesto chcete, aby vás při příchodu domů čekala uklizená domácnost? Ohlásila se snad neočekávaná návštěva?

Nevadí! Pro moderní robotický vysavač to přece není žádný problém. Jednoduše mu přes aplikaci sdělíte, kdy má s úklidem začít, a než přijdete domů, bude mít hotovo. Neato roboti si navíc poradí s jakýmkoliv druhem podlahy a nezaskočí je ani koberec s vlasem dlouhým až 2,5 cm. Také prahy překonají až do výše 2 cm.

A když je podlaha po zásahu robotického vysavače zbavena prachu a nečistot, nadešel čas pro robotický mop. Mnoho zákazníků podlehne pokušení mít robota, který zároveň vysává i vytírá. I taková zařízení existují, ale bohužel prozatím nedosahují vysoké účinnosti. Do tak malého robota je zkrátka náročné vměstnat dvě naprosto odlišné funkce, jakými jsou vytírání a vysávání. Ve výsledku pak ani jedna z prací není vykonána tak důkladně, jako když máte dva přístroje, které se na 100 % věnují buď pouze vysávání, nebo vytírání.

V současnosti se na našem trhu prodávají robotické mopy s dvěma různými systémy úklidu. Jeden utěrku za sebou tahá tam a zpět, ten druhý používá dva neustále rotující disky, pomocí kterých se robot také pohybuje. Rotační utěrky podlahu setřou ve všech směrech, čímž dosahují vyšší efektivity v kratším čase.

Neustále rotující utěrky si poradí i s velkou špínou, tak jako kdybyste na podlaze klečeli Vy a drhli ji. S tím je teď naštěstí konec. S mopem EVERYBOT už nebudete muset.

Speciálně navržené utěrky, které kombinují mikrovlákno a štěpené vlákno, odstraní nečistotu a zachytí i ta nejmenší zrnka prachu. Účinně vyčistí i obtížná místa jako zaschlé skvrny a vy se tak nebudete muset o nic starat.

Robotům je dobré s prací malinko pomoci, abyste dosáhli vyššího účinku úklidu. Odměnou Vám bude dokonale čistá podlaha.  Podle velikosti místnosti můžete utěrky během úklidu několikrát vymáchat, anebo vyměnit za čisté.

Po skončení vlhkého úklidu může robot podlahu ještě přeleštit nasucho nebo například naleštit přípravkem na parkety.

Ať už před nákupem robotických pomocníků nebo již během jejich používání Vám dobrý prodejce poradí, jak z těchto robotů získat co nejvíce. Pak už si budete moci jen užívat volného času a radosti z dobře uklizené domácnosti.

Pořiďte si pomocníka, se kterým se úklid domácnosti stane radostí. Zapněte ho a relaxujte. Sám vám řekne, až budou vaše podlahy opět čisté.

www.NeatoRobots.cz           www.Everybot.cz

info@toprobotics.eu            +420 222 703 255

Začni psát komentář...

Odešli