Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop PRODLOUŽENA !

    Zůčastnit se a vyhrát nebylo nikdy jednodušší 🙂

    Neváhejte, uzávěrka soutěže dnes ve 12:00.

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/velka-soutez-o-3x-roboticky-mop-everybot-reknete-dost-rucnimu-vytirani/

    mates_neato
    Zpráva byla změněna    9. dub 2017    

    VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop PRODLOUŽENA !
    Ještě máte šanci vyhrát! Uzávěrka soutěže bude zítra ve 12:00.

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/velka-soutez-o-3x-roboticky-mop-everybot-reknete-dost-rucnimu-vytirani/?page=3#post-79722208

    Milé dámy,
    protože dnešek byl jako stvořený pro čas strávený venku s Vašimi nejbližšími, rozhodli jsme se dát šanci ještě těm z Vás, které jste se nestihli zúčastnit naší soutěže.

    Budeme se těšit na obrázky Vašich dětí 🙂

    VELKÁ SOUTĚŽ o ceny v hodnotě 20 000 Kč!

    Zúčastnit se je jednoduché. Tři z Vás získají robotický mop Everybot!

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/velka-soutez-o-3x-roboticky-mop-everybot-reknete-dost-rucnimu-vytirani/

    mates_neato
    9. dub 2017    Čtené 78x

    Perete snad prádlo ručně? Ne? Tak proč ještě ručně vysáváte?

    Automatizace a chytré technologie se v našich domácnostech objevují čím dál více. Začalo to již dávno praním prádla a pokračovalo to myčkou na nádobí, bez které si už život ani nedovedeme představit. Ruční praní je dávná historie. Víte ale, že ručně vysávat nebo vytírat už dnes také nemusíte?

    Kvalitní robotický vysavač a robotický mop se dnes už řadí mezi plnohodnotné domácí spotřebiče, které se s naším minimálním přičiněním postarají o zářivě čisté podlahy našeho domu nebo bytu a všechnu tu neoblíbenou práci udělají za nás.

    Historie těchto pomocníků není nijak dlouhá. První robotické vysavače se v Čechách začaly prodávat před bezmála deseti lety. Za tu dobu však jejich technologie a účinnost zásadně pokročila. Můžeme tedy říci, že chytrý robotický vysavač je dnes efektivnější než člověk s klasickým vysavačem. Nikam nespěchá, zajede i pod nábytek, nevynechá žádné místo, a co je hlavní, může vysávat každý den anebo i dvakrát denně, to když zrovna Váš mazlíček líná. Komu z nás se podaří vysávat jednou denně, a hlavně, komu by se chtělo?

    Není však robot jako robot. Do opravdového pomocníka v domácnosti se vyplatí investovat pár tisíc navíc. Takový přístroj vidí, cítí a reaguje na nábytek, hračky i schody. Opatrně se okolo nich pohybuje, aniž by během vysávání vynechal jediné místo.

    Jeho přesná navigace navíc zaručuje bezchybné vysátí celého podlaží bytu nebo domu, i když je prostor hodně členitý. Robot vysaje všude tam, kde necháte otevřené dveře, nebo kde vidí místnost pokračovat. Dokáže to bez instalace přídavných zařízení i v úplné tmě. A můžete si být jistí, že nevynechá ani smítko.

    Kvalitní robotický vysavač nebo robotický mop se ještě před nákupem dá také zdarma vypůjčit, a tak otestovat přímo ve Vaší domásnosti! Pokud nákup zvažujete a Vámi vybraná značka se nedá nikde na zkoušku vypůjčit nebo nechat předvést, už to o kvalitě a účinnosti daného výrobku leccos vypovídá. V takových případech doporučujeme být obezřetní.

    Vypůjčení robotického vysavače Neato až na 10 dní ZDARMA!

    Vypůjčení robotického mopu Everybot až na 10 dní ZDARMA!

    Vysavače Neato se vyvíjí přímo v kolébce technologií, v kalifornské Sillicon Valley. Překážkou pro tyto výkonné stroje není ani větší či členitější prostor. Neato robot se totiž může mezi jednotlivými cykly dobíjet. Velkým mýtem je rovněž hlučnost takovýchto pomocníků. Pravda je taková, že robotické vysavače jsou dnes o zhruba 25 % tišší než klasické vysavače. Proč tedy chtít ještě méně hlučného robota, když nižší hlučnost pak zákonitě znamená slabší sání a nižší účinnost.

    Praktickým přínosem je rovněž ovládání prostřednictvím mobilní aplikace za použití Wi-Fi. Opozdili jste se v práci, ale přesto chcete, aby vás při příchodu domů čekala uklizená domácnost? Ohlásila se snad neočekávaná návštěva?

    Nevadí! Pro moderní robotický vysavač to přece není žádný problém. Jednoduše mu přes aplikaci sdělíte, kdy má s úklidem začít, a než přijdete domů, bude mít hotovo. Neato roboti si navíc poradí s jakýmkoliv druhem podlahy a nezaskočí je ani koberec s vlasem dlouhým až 2,5 cm. Také prahy překonají až do výše 2 cm.

    A když je podlaha po zásahu robotického vysavače zbavena prachu a nečistot, nadešel čas pro robotický mop. Mnoho zákazníků podlehne pokušení mít robota, který zároveň vysává i vytírá. I taková zařízení existují, ale bohužel prozatím nedosahují vysoké účinnosti. Do tak malého robota je zkrátka náročné vměstnat dvě naprosto odlišné funkce, jakými jsou vytírání a vysávání. Ve výsledku pak ani jedna z prací není vykonána tak důkladně, jako když máte dva přístroje, které se na 100 % věnují buď pouze vysávání, nebo vytírání.

    V současnosti se na našem trhu prodávají robotické mopy s dvěma různými systémy úklidu. Jeden utěrku za sebou tahá tam a zpět, ten druhý používá dva neustále rotující disky, pomocí kterých se robot také pohybuje. Rotační utěrky podlahu setřou ve všech směrech, čímž dosahují vyšší efektivity v kratším čase.

    Neustále rotující utěrky si poradí i s velkou špínou, tak jako kdybyste na podlaze klečeli Vy a drhli ji. S tím je teď naštěstí konec. S mopem EVERYBOT už nebudete muset.

    Speciálně navržené utěrky, které kombinují mikrovlákno a štěpené vlákno, odstraní nečistotu a zachytí i ta nejmenší zrnka prachu. Účinně vyčistí i obtížná místa jako zaschlé skvrny a vy se tak nebudete muset o nic starat.

    Robotům je dobré s prací malinko pomoci, abyste dosáhli vyššího účinku úklidu. Odměnou Vám bude dokonale čistá podlaha.  Podle velikosti místnosti můžete utěrky během úklidu několikrát vymáchat, anebo vyměnit za čisté.

    Po skončení vlhkého úklidu může robot podlahu ještě přeleštit nasucho nebo například naleštit přípravkem na parkety.

    Ať už před nákupem robotických pomocníků nebo již během jejich používání Vám dobrý prodejce poradí, jak z těchto robotů získat co nejvíce. Pak už si budete moci jen užívat volného času a radosti z dobře uklizené domácnosti.

    Pořiďte si pomocníka, se kterým se úklid domácnosti stane radostí. Zapněte ho a relaxujte. Sám vám řekne, až budou vaše podlahy opět čisté.

    www.NeatoRobots.cz           www.Everybot.cz

    info@toprobotics.eu            +420 222 703 255

    VELKÁ SOUTĚŽ o ceny v hodnotě 20 000 Kč!

    Zúčastnit se je jednoduché. Tři z Vás získají robotický mop Everybot!

    Pozor, uzávěrka dnes ve 22:00.

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/velka-soutez-o-3x-roboticky-mop-everybot-reknete-dost-rucnimu-vytirani/

    Chytré pomocníky do domácnosti můžete nyní získat se slevou!

    Děkujeme za velmi příjemně strávený týden s Vámi na Modrém koníkovi. Další informace a také to, jak slevu uplatnit, najdete v našem fóru!

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/muze-vas-vyrazna-sleva-motivovat-k-nakupu-jednu-pro-vas-mame/

    VELKÁ SOUTĚŽ! Vyhrajte jeden ze tří robotických mopů Everybot.
    Stačí se jen zůčastnit ;)

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/velka-soutez-o-3x-roboticky-mop-everybot-reknete-dost-rucnimu-vytirani/

    mates_neato
    Zpráva byla změněna    8. dub 2017    

    Obáváte se, že pro robotický vysavač je ve Vaší domácnosti spousty nástrah a překážek, na kterých by uvíznul? Zbytečně, pro Neato žádný problém.

    Neato používá jednoduchou magnetickou pásku, která robotovi říká kam nejít. S její pomocí oddělíte např. prostor s hračkami nebo jinou část bytu, které se Neato při vysávání vyhne.

    Také místa trvalejšího charakteru, jako např. podlahové topení nebo příliš nízký nábytek, na kterých může robot často uvíznout, se dají lehce ošetřit. Ustříhnete kousek magnetické pásky (můžete nabarvit na libovolný odstín) a nalepíte ji na kritické místo. Robot svými senzory pásku pozná a místu se vyhne.

    Vždy tak bezpečně dokončí úklid celé domácnosti a vy přijdete domů a podlahy budou dokonale čisté.

    Neato 🙂 Dělejte co Vás baví.......

    SOUTĚŽ: Řekněte dost ručnímu vytírání!

    Že úklid nepatří mezi Vaše oblíbené činnosti? Neradi vytíráte? Máme pro vás řešení. Už příští týden se můžete těšit z robotického mopu Everybot.

    Na závěr našich Dní s roboty Neato a Everybot jsme vyhlásili soutěž. Tři z Vás odměníme právě robotickým mopem Everybot, který se stane Vaším každodenním pomocníkem. A že svou práci dělá opravdu dobře!

    Nakreslete vy nebo vaše děti „Co všechno dokáže robotický mop Everybot vytřít,“ a foto obrázku přidejte do fóra zde https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/velka-soutez-o-3x-roboticky-mop-everybot-reknete-dost-rucnimu-vytirani/

    Těšíme se na Vaši kreativitu. Vyhrát nebylo nikdy snadnější. 😊

    Jak takový robotický mop funguje?

    Ve fóru se dozvíte autentické zkušenosti @kami1984 ,která si od nás mop spontánně na zkoušu půjčila 🙂

    Dozvíte se, jak takové zařízení pracuje, jak je mop účinný a hlavně kolik práce za Vás zastane.
    Zeptejte se kami1984 nebo mě ta to co Vás zajímá 🙂

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/test-mopu-kami1984-si-vypujcila-roboticky-mop-everybot-jak-to-dopadlo/

    mates_neato
    Zpráva byla změněna    7. dub 2017    

    Dobré ráno milé dámy 🙂
    zajímá Vás konkrétní zkušenost jedné z Vás, uživatelek MK, s robotickým vysavačem Neato a mopem Everybot?

    Navštivte nás ve Fóru, kde se dozvíte o reálných dojmech a pocitech @kami1984 🙂
    Zeptejte se, co Vás o robotech zajímá !!

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/test-vysavace-kami1984-si-vypujcila-roboticky-vysavac-neato-opravdu-to-funguje/

    Dělejte co Vás baví, Neato vysaje a Everybot vytře za Vás....

    Přeji krásný den,
    Matěj Vít

    Kvízujeme 🙂

    Čím jsou patentované utěrky robotického mopu Everybot unikátní?

    Technologie Dual Spin a velmi rychle rotující dvojice utěrek, díky kterým se přístroj také pohybuje, jsou pro Everybot alfou a omegou. Právě ty totiž přispívají k jeho rychlému a kvalitnímu úklidu.
    Víte ale, čím jsou patentované utěrky Split Microfiber tak unikátní? Pokud ovládáte základy angličtiny, odpověď umíte zčásti odvodit možná už teď!

    http://www.everybot.cz/jak-to-funguje

    Odměnou Vám budou 3 srdíčka za každou správnou dopověď! ❤❤❤

    Proto mi odpovědi posílejte přímo do zpráv, aby je neviděli ostatní a mohli jsme Vám rozdat hóóódně srdíček 🙂

    Druhou podmínkou je napsat tady do komentáře "kvízuji", aby všichni viděli kolik Vás už poslalo odpověd 😉

    Věděli jste, že Everybot je první robotický mop na světě s technologií Dual Spin – dvě neustále rotující utěrky?

    Je tomu tak – i Everybot drží jedno světové prvenství. Jako první robotický mop na světě využívá technologii Dual Spin – systém dvou utěrek rotujících rychlostí až 130 otáček za minutu. Díky mnohonásobné rotaci různými směry tak přístroj vyčistí a vyleští i obtížná místa, jakými jsou zaschlé skvrny. http://www.everybot.cz/

    Ostatní robotické vysavače spoléhají pouze na pohyb utěrkou tam a zpět, zdaleka tak nemohou dosáhnout stejně kvalitních výkonů.

    Dobré ráno 🙂 ....... Ahoj 🙂 ........Ahoj 😲 .....další komentáře nechámvám na Vás! 😎

    Věděli jste, že Neato má jako jediný robot na trhu laserovou navigaci?

    Už o ní byla řeč – skvělá laserová navigace, díky které Neato zvládne i úklid velmi členitého prostoru. Laser se totiž řadí mezi nejpřesnější měřící zařízení na světě, a tak zatímco jiné druhy robotů mají problém vysávat za šera či za tmy, Neato se bát rozhodně nemusí.

    Díky technologii Laser Smart a detekci prostoru v reálném čase je navíc neustále ve střehu a nevynechá jediné místo, ať už je prostor sebečlenitější.

    Oproti narážejícím robotům vysává Neato až čtyřikrát rychleji a důkladně vysaje celé podlaží, bez nutnosti instalace přídavných zařízení, tzv. virtuálních zdí.

    Když je podlaží větší, než vysavač na jedno nabití zvládne, Neato se automaticky dobije a pak vysává dál od místa, kde úklid přerušil, než dokončí celé podlaží. Jeden úklidový cyklus může vcelku obsahovat až tři vysávání s dvojím dobíjením. Největší plocha úklidu, kterou zvládne Neato Botvac Connected na jeden úklidový cyklus, je až 450 m2.

    mates_neato
    Zpráva byla změněna    5. dub 2017    

    Ahóój,
    dnešní mini kvíz!

    Odměnou Vám budou 3 srdíčka za každou správnou dopověď! ❤❤❤

    Proto mi odpovědi posílejte přímo do zpráv, aby je neviděli ostatní a mohli jsme Vám rozdat hóóódně srdíček 🙂

    Druhou podmínkou je napsat tady do komentáře "kvízuji", aby všichni viděli kolik Vás už poslalo odpověd 😉

    😎😎 S jakou délkou vlasu na koberci si poradí Neato Botvac D85? 😍😍
    http://www.neatorobots.cz/produkty

    Věděli jste, že mezi Neato a kulatými nebo hranatými roboty je zásadní rozdíl v umístění kartáče?
    Tvar robota je pro umístění kartáče a jeho následný výkon opravdu rozhodující, přesvědčte se samy!

    Unikátní D-tvar robota s technologií Corner Clever umožňuje vysavačům Neato vysávat pouhý 1 cm od stěny a v rozích, protože kartáč i sání dosahuje přesně tam, kam je potřeba.

    Naproti tomu, vysavače kulatého a čtvercového tvaru mají kartáče umístěné mezi kolečky. Sání je tak daleko od stěny a nemá nejmenší šanci vysát všechny nečistoty – ani boční kartáče to nezachrání!

    mates_neato
    Zpráva byla změněna    5. dub 2017    

    Dobré ráno,
    včera u nás na chvíli vysvitlo sluníčko, a tak mi Emička (9m) šla pomoct rozvést pracovní papíry 🙂
    Vaše příspěvky a inspirace https://www.modrykonik.cz/forum/category/dny-s-...
    mě naučily, že děti je důležité zapojovat do "pracovních" procesů a opravdu jde vidět, s jakou radostí pomáhají. Krásný a úspěšný začátek dne...

    Druhý dnešní mini kvíz!

    Odměnou Vám budou 3 srdíčka za každou správnou dopověď! ❤❤❤

    Proto mi odpovědi posílejte přímo do zpráv, aby je neviděli ostatní a mohli jsme Vám rozdat hóóódně srdíček 🙂

    Druhou podmínkou je napsat tady do komentáře "kvízuji", aby všichni viděli kolik Vás už poslalo odpověd 😉

    😎😎Jak dlouhý kartáč má robotický vysavač Neato botvac D3 Connected?😍😍
    http://www.neatorobots.cz/produkty

    Krásný den,
    velmi nás těší Váš zájem o Dny s roboty Neato. Proto jsme si pro vás připravili malý kvíz, zaměřený jak jinak než na robotické vysavače značky Neato.

    Odměnou Vám budou 3 srdíčka za každou správnou dopověď! ❤❤❤

    Otázka není nijak složitá. A kdybyste přece jen tápaly, pak věřte, že správnou odpověď určitě naleznete na našich stránkách http://www.neatorobots.cz/ Stačí jen chtít!

    Přibližně kolik chlupů na 1 cm2 má kočka a kolik pes?

    Věděli jste, že některé robotické vysavače neumí vysávat černý koberec?!?
    Stojí za tím senzory proti pádu a také nedokonalá navigace. Většina robotů totiž detekuje černou barvu jako rozdíl výšek. To znamená, že přístroj následně vyhodnotí černou plochu jako místo, kde by mohl spadnout a raději se jí vyhne. Inteligentního robota Neato se toto netýká ;)

    Dobré ráno milé dámy 🙂 Jakou máte oblíbenou snídani, ranní rituál nebo cvičení pro udržení kondice a co při tom dělají vaše ratolesti?
    Já vždy začnu plnou sklenicí vody, pak asi 15 min protažení pozdravem slunci, který je skvělý na moje stažená ramena a nejčastěji snídáme kaše se sladem nebo sušeným ovocem, pohankovou, rýžovou, ovesnou. A pak hurá do práce, tento týden tady s Vámi 🙂
    https://www.modrykonik.cz/forum/category/dny-s-...

    Obdiv a uznání tobě lásko (ty víš 😍 ) a taky všem ostatním ženám za to, kolik toho zvládáte při péči o nás muže a naše děti. Muži, pomáhejte a pečujte o Vaše drahé.

    …píše život

    https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/damy-podelte-se-jak-zvladate-skloubit-peci-o-deti-a-o-domacnost/?collapse=true&page=last&post=last

    Kdyby tak náš robotický vysavač mohl vidět jeho prapra dědeček.
    Neato je bezdrátový, bez řidičky (driverless) a s laserovou navigací…
    http://www.neatorobots.cz/

    Úklid se dá řešit i příjemnou a moderní cestou, něž jen klasickým způsobem 🙏
    Navštivte nás ve fóru, kde budeme během tohoto týdne řešit roboty a jak k úklidu přistupuje vy 😨😅😘 https://www.modrykonik.cz/forum/category/dny-s-...