Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    melacek
    12. črc 2018    Čtené 199x

    Jonáškův testovací maraton

    Ahoj všem, jmenuji se Jonášek a je mi čerstvě 1 rok. Byl jsem vybrán na testování produktů značky MAM konkrétně lahvičky Trainer + a zubního kartáčku First Brush. Rád bych vám zdělil své poznatky, které jsme s maminkou během mého testovacího 'maratonu' pochytili.

    Lahvička Trainer+

    Lahvička přišla s dvěmi pítky a tak jsme si mohli vybrat. Já bych si vybral MAM savičku, ale maminka zvolila extra měkké pítko, které je pro snadný přechod od kojení nebo lahve k hrnku. Chvilku jsem s pítkem bojoval, ale nakonec jsem si zvykl. Velké plus je nevylévací pítko. Mamince jsem tím usnadnil práci a nemusí po mě utírat 'loužičky'.  

    Díky ouškům se mi lahvička krásně drží a naučil jsem se pít i v sedě🙂

    Pro mě lahvička nebyla jen pouhou věcí díky, které jsem se mohl napít,ale v dlouhé chvíli mi byla i společníkem a já se dokázal sundáváním a nandáváním víčka na lahvičku zabavit 😉 Maminka díky tomu zjistila, že víčko není jen víčko,ale i praktická odměrka.

    ZÁVĚREČNÉ HODNOCENÍ

    LAHVIČKA TRAINER+:

    TESTOVÁNÍM PROŠLA👍

    Kartáček na zuby First Brush

    I když mám zatím jen 4 zuby je pro mě a moji maminku velmi důležitě najít vhodný kartáček díky, kterému budu mít čisté a zdravé zuby. Kartáček jsem si hned zamiloval a nechtěl pustit z ruky. A nebylo to jen tím, že mi hned padl do ruky a krásně se držel, ale využíval jsem čistič jazyka k masírování dásniček, kde se mi chystají vyklubat další zoubky.

    Štětinky kartáčku jsou i po intenzivním testování pořád jako nový.

    ZÁVĚREČNÉ HODNOCENÍ             

    ZUBNÍHO KARTÁČKU FIRST BRUSH:

    TESTOVÁNÍM PROŠEL 👍

    Na závěr chci moc poděkovat Modrýmu koníkovi,že jsem byl vybrán na testování.Byla to výborná zkušenost a zábava😉

    Jonáš s maminkou