1 / 1
    Komentář byl odstraněný

    Míšo, 99% Vašich příspěvků poslední (dlohou) dobou jsou ryze product placement. I kdybyste dané věci používala na denní bázi; o čemž ovšem pochybuji, spíš bych to viděla na kontaktování Vás různými firmami, ubírá Vám to na kreativitě, kvůli které jsem Vás začala sledovat. Nemyslím si, že je tohle dobrá cesta pro Váš blog, ani že to máte zapotřebí. Popřemýšlejte o tom.

    17. říj 2016

    A mně se tvůj blog líbí pořád 🙂 Některé věci neznám, včetně posledního teploměru. Navíc nemám pocit, že bys to někomu vnucovala. Na některé výrobky mám jiný názor, ale zas si ráda přečtu pohled odborníka. A fotodokumentace je úžasná pokaždé. Takže já tě (vlastně vás všechny) doporučuju moc ráda 🙂

    17. říj 2016

    @mkaj Děkuji za reakci a to i za ne pozitivní. Díky blogu mám přístup k velkému množství informací, nicméně ještě nikdy se mi nestalo, že bych za článek byla placena. Pokud něco z článku mám, je to produkt, ale ty si vybírám sama. Napsala bych Vám o něm úplně stejně, kdybych si ho koupila, ale díky blogu mohu daný výrobek či hračku získat se slevou, kdy SAMA OSLOVÍM dané výrobce. Není to tedy tak, že mi někdo pošle nabídku a já na to napasuji pozitivní recenze. Nedělám to. Jediné články, za které jsem zaplacena jsou odborné články (např. do časopisu Maminka)). Mrzí mě, že to tak působí, nemělo by. Blog mě stojí čas a je přirozené, že chci pro rodinu využít slevy,pořád ale dělá blog to, čím jsme my. Čtenář nevidí nabídky, které odmítám. Mohla bych vám psát o kosmetice, drogerii, každé Albert akci, i když s nimi nesouhlasím. Jen minulý měsíc jsem takové firmy odmítla 4, protože nebudu fotit děti s Pribiňákem, když je sama nikdy nekoupím. Kreativnost na blog snad brzy přidám s tímhle pošmourným počasím 🙂. V létě by to byla škoda.
    Pokud narážíte na odkaz na CRP test. Zakoupila jsem ho sama, ale jelikož Feedo je skvělým partnerem, které blogu daruje ceny do soutěží, je ode mě vstřícným gestem, že je u takové akce označím. Oni to nejspíš ani nevědí.

    @zuza01 Zuzi děkuju 🙂. Vím, že všem se zavděčit neumím a já jsem moc ráda, že na blogu můžu ukázat i nějaké soutěže. Ty jsou právě díky partnerům. Rozhodně se nesnažím nikomu nic vnucovat a jsem ráda, že své čtenáře si nacházím ❤

    17. říj 2016

    Přesně takový z toho mám pocit, že nám nic nenutís a recenze jsou na zajímavé veci 😉

    17. říj 2016

    Za me super clanky. Pro budouci maminku naseho prvniho miminka aspon vim co a jak a mam diky tomu lepsi prehled 🙂). O techto teplomerech jsem ani nevedela, ze existuji a sama take tem bezkontaktnim neverim, takze pak ho poridim a jsem rada, ze o nich vim 🙂). I za dalsi recenze jsem rada, to same za clanky odborne lekarske delane pro laiky a za project life 🙂)

    17. říj 2016

    @mihsulka mi máme obyč bezkontaktní a též jsem moc spokojena 🙂

    jen dotaz, když to posílá teplotu na telefon je u toho i nějaké zvukové upozornění pokud teplota výrazně stoupá ?
    děkuji

    20. říj 2016

    @barcav Baru ano da se nastavit na kolik chcete, aby vam to dalo vedet. Ja mam nastaveno 38,5 stupne na alarm o horecce.

    20. říj 2016