mikina_ii
13. črc 2019
551 

Zklidnění malého akčňáka 🤗

Zrovna nedávno přišla u známých s malým miminkem řeč na to, jak Kýša usínal, když byl maličký.

Velmi často nám pomáhaly relaxační zvuky – a přišli jsme na to úplně náhodou. Luky uspával a já

vedle vytáhla vysavač a začala jsem uklízet. A po zapnutí vysavače bylo za malou chviličku hotovo.

Párkrát jsme pak využili fén a pak nás napadlo, že určitě existuje aplikace, kde by podobné zvuky byly. A skutečně jsou! Konkrétně v aplikaci Lipa Land @lipaland_cz najdete relaxačních zvuků celou řadu!

Relaxační zvuky najdete v Lipa Landu hned na úvodní straně aplikace. A stejně jako jsou všechny ostatní kategorie členěné do jednotlivých světů, i tady najdete tematické propojení. Čekají na vás relaxační zvuky z Království, Velkoměsta, Kouzelníků, Vesmíru i Pirátů. Kromě světů také nahoře vidíte přehled zvuků, které jste měli puštěné naposledy. 

Pro prcky může být čas strávený u relaxačních zvuky prospěšný i z hlediska emočních kompetencí. Přeci jen – jedná se o čas, kdy neposlouchají žádný text, nesoustředí se na nic jiného a tak jsou jen „sami se svou hlavičkou“. Samozřejmě – děti by na tuto chvíli měly být naladěné a pokud doma máte (tak jako my☺) správného akčňáka, možná si teď ťukáte na čelo a myslíte si cosi o bláznech. Ale věřte, že i s klasickým akčňákem je to možné. My tyhle chvíle s chutí využíváme třeba na drbání po zádíčkách☺.

V sekci Relaxace se toho dá vymyslet opravdu hodně a určitě se nevyplatí ji podceňovat! My to tedy radši neděláme a poctivě relaxujeme, protože i ta relaxace je prostě s Lipou zábava! Stahujte nyní a získáte 3 měsíce zdarma 🙂: https://lipaland.app.link/hola-sova_blog

Celý článek si můžete přečíst na www.hola-sova.com. 

#lipaland #vzdelavacihry #rodinnaaplikace #hrajecelarodina #chvilkaklidu #aplikaceprodeti #relaxace #malyaktivista #jakzklidnitmalehoakcnaka

Začni psát komentář...

Odešli