88petule
    27. srp 2020    Čtené 916x

    SOUTĚŽTE O ZÁSOBU KOJENECKÝCH MLÉK 🍼 BEBA COMFORT

    Krásný den maminky. Že ve skupině soutěžíme každý měsíc na téma, které se nám k danému měsíci hodí, jste už zvyklé. 😊 Tak a máme tu SRPEN. Srpen své pojmenování získal zřejmě podle srpu, který se v raném zemědělství používal při sklizni obilí, tedy při srpnových žních. Stejně jako v červenci i v srpnu si užijeme spoustu sluníčka. Co jste možná nevěděly je, že 13. srpen je Den leváků a takový 15. srpen je Den RELAXACE. To mě zaujalo. 😊 RELAXACE při mateřské nebo rodičovské dovolené, jde to vůbec? 

    Jednoduchá otázka pro srpnovou soutěž tedy je : Jak při mateřské nebo rodičovské dovolené relaxujete? 

    Já Vám hned prozradím, že já při rodičovské relaxuji hlavně večer ve vaně, když děti spí. Miluju to ticho v koupelně, které mě úplně pohltí a já nemusím vůbec nad ničím přemýšlet. Nemusím dělat dětem rozhodčí, nemusím sledovat, jestli děti nedělají něco nebezpečného a nemusím pro nikoho prostě vůbec nic. 😊 Také ráda relaxuji v zimě u háčkování, v létě u pečení dobrot na snídani či kávě nebo večer u filmu s manželem a koktejlem z Malibu. ♥

    Jednoduchá pravidla pro srpnovou soutěž :

    1) Dejte LIKE tomuto článku 👍

    2) Jděte do skupiny Zdravý začátek s Nestlé a vložte KRÁTKOU ZPRÁVU s hastagem #relaxace, kde odpovíte na soutěžní otázku : Jak při mateřské nebo rodičovské dovolené relaxujete? 

    3) Soutěž probíhá od teď do 31.8.2020 do půlnoci

    Výherci budou DVA. Každý výherce vyhraje balíček s tímto obsahem :

    3 x 800 g balení BEBA COMFORT a Nestlé překvapení 

    Výherci budou vylosováni mnou a mými dcerkami den nebo dva po skončení soutěže. Video ze slosování budete moci shlédnout ve skupině a výherci budou i vyhlášeni na mém profilu 88petule - Ambasadorka Nestlé

    BEBA COMFORT HM-O

    🍼 První a jediná¹ kojenecká výživa s oligosacharidy 2’FL a probiotiky L.reuteri.
    🍼 Prémiová kojenecká výživa s unikátní kombinací prospěšných látek pro Vaše děťátko.

    ¹ BEBA COMFORT první a jediná s oligosacharidy a probiotiky L. reuteri v ČR a SR.

    Dle věku dítěte si budete moci vybrat vyhovující kojenecké mléko. Soutěž se nevztahuje na výrobky počáteční kojenecké výživy.

    Přeji Vám hodně štěstí a příjemný zbytek prázdnin! 

    Vaše Peťka a #nestle

    ………………………………………

    Důležité upozornění: Kojení je pro Vaše miminko to nejdůležitější. Pokud již nemůžete kojit, poraďte se se svým pediatrem.

    mikina_ii
    13. črc 2019    Čtené 551x

    Zklidnění malého akčňáka 🤗

    Zrovna nedávno přišla u známých s malým miminkem řeč na to, jak Kýša usínal, když byl maličký.

    Velmi často nám pomáhaly relaxační zvuky – a přišli jsme na to úplně náhodou. Luky uspával a já

    vedle vytáhla vysavač a začala jsem uklízet. A po zapnutí vysavače bylo za malou chviličku hotovo.

    Párkrát jsme pak využili fén a pak nás napadlo, že určitě existuje aplikace, kde by podobné zvuky byly. A skutečně jsou! Konkrétně v aplikaci Lipa Land @lipaland_cz najdete relaxačních zvuků celou řadu!

    Relaxační zvuky najdete v Lipa Landu hned na úvodní straně aplikace. A stejně jako jsou všechny ostatní kategorie členěné do jednotlivých světů, i tady najdete tematické propojení. Čekají na vás relaxační zvuky z Království, Velkoměsta, Kouzelníků, Vesmíru i Pirátů. Kromě světů také nahoře vidíte přehled zvuků, které jste měli puštěné naposledy. 

    Pro prcky může být čas strávený u relaxačních zvuky prospěšný i z hlediska emočních kompetencí. Přeci jen – jedná se o čas, kdy neposlouchají žádný text, nesoustředí se na nic jiného a tak jsou jen „sami se svou hlavičkou“. Samozřejmě – děti by na tuto chvíli měly být naladěné a pokud doma máte (tak jako my☺) správného akčňáka, možná si teď ťukáte na čelo a myslíte si cosi o bláznech. Ale věřte, že i s klasickým akčňákem je to možné. My tyhle chvíle s chutí využíváme třeba na drbání po zádíčkách☺.


    V sekci Relaxace se toho dá vymyslet opravdu hodně a určitě se nevyplatí ji podceňovat! My to tedy radši neděláme a poctivě relaxujeme, protože i ta relaxace je prostě s Lipou zábava! Stahujte nyní a získáte 3 měsíce zdarma 🙂: https://lipaland.app.link/hola-sova_blog

    Celý článek si můžete přečíst na www.hola-sova.com.