88petule
27. srp 2020
916 

SOUTĚŽTE O ZÁSOBU KOJENECKÝCH MLÉK 🍼 BEBA COMFORT

Krásný den maminky. Že ve skupině soutěžíme každý měsíc na téma, které se nám k danému měsíci hodí, jste už zvyklé. 😊 Tak a máme tu SRPEN. Srpen své pojmenování získal zřejmě podle srpu, který se v raném zemědělství používal při sklizni obilí, tedy při srpnových žních. Stejně jako v červenci i v srpnu si užijeme spoustu sluníčka. Co jste možná nevěděly je, že 13. srpen je Den leváků a takový 15. srpen je Den RELAXACE. To mě zaujalo. 😊 RELAXACE při mateřské nebo rodičovské dovolené, jde to vůbec? 

Jednoduchá otázka pro srpnovou soutěž tedy je : Jak při mateřské nebo rodičovské dovolené relaxujete? 

Já Vám hned prozradím, že já při rodičovské relaxuji hlavně večer ve vaně, když děti spí. Miluju to ticho v koupelně, které mě úplně pohltí a já nemusím vůbec nad ničím přemýšlet. Nemusím dělat dětem rozhodčí, nemusím sledovat, jestli děti nedělají něco nebezpečného a nemusím pro nikoho prostě vůbec nic. 😊 Také ráda relaxuji v zimě u háčkování, v létě u pečení dobrot na snídani či kávě nebo večer u filmu s manželem a koktejlem z Malibu. ♥

Jednoduchá pravidla pro srpnovou soutěž :

1) Dejte LIKE tomuto článku 👍

2) Jděte do skupiny Zdravý začátek s Nestlé a vložte KRÁTKOU ZPRÁVU s hastagem #relaxace, kde odpovíte na soutěžní otázku : Jak při mateřské nebo rodičovské dovolené relaxujete? 

3) Soutěž probíhá od teď do 31.8.2020 do půlnoci

Výherci budou DVA. Každý výherce vyhraje balíček s tímto obsahem :

3 x 800 g balení BEBA COMFORT a Nestlé překvapení 

Výherci budou vylosováni mnou a mými dcerkami den nebo dva po skončení soutěže. Video ze slosování budete moci shlédnout ve skupině a výherci budou i vyhlášeni na mém profilu 88petule - Ambasadorka Nestlé

BEBA COMFORT HM-O

🍼 První a jediná¹ kojenecká výživa s oligosacharidy 2’FL a probiotiky L.reuteri.
🍼 Prémiová kojenecká výživa s unikátní kombinací prospěšných látek pro Vaše děťátko.

¹ BEBA COMFORT první a jediná s oligosacharidy a probiotiky L. reuteri v ČR a SR.

Dle věku dítěte si budete moci vybrat vyhovující kojenecké mléko. Soutěž se nevztahuje na výrobky počáteční kojenecké výživy.

Přeji Vám hodně štěstí a příjemný zbytek prázdnin! 

Vaše Peťka a #nestle

#soutez

………………………………………

Důležité upozornění: Kojení je pro Vaše miminko to nejdůležitější. Pokud již nemůžete kojit, poraďte se se svým pediatrem.

#relaxace Ted kdyz je venku teplo, opaluji se na slunicku u bazenu, kdyz nepreje pocasi venku jdu s kamaradkou do virivky nebo s rodinou do aquaparku. Vodu mam noc rada a uklidnuje me 🙂

25. srp 2020

@matildapg Dobrý den, prosím, vložte soutěžní příspěvek do skupinky 'Zdravý začátek s Nestlé' viz odkaz v pravidlech výše. 🙂 Děkuji.

26. srp 2020

Začni psát komentář...

Odešli