mikolisek
6. kvě 2022
99 

Hrdá máma

Každý den s nimi cítím neuvěřitelnou pýchu a hrdost.

Při každém Davídkovo gestu, kdy pomáhá mladšímu bráškovi naučit se něco nového vím, že je má výchova správná. Vím, že to neustálé vysvětlování je nakonec vyslyšeno a z mých dětí rostou slušní lidé. Jejich objímání, mazlení, ale i něžné praní mi ukazuje jejich vzájemnou lásku. Nevydrží být bez sebe a já je s vděčností u toho pozoruji. V minulém týdnu mi hned několikrát udělali velkou radost.

Poprvé kluci vstali sami. Místo aby mě šli vzbudit, jak mají ve zvyku, vzal Davídek Domču do kuchyně a udělal snídani. Otevřel si ledničku, vyndal sýr a namazal pro oba rohlíky. K tomu nalil vodu do skleniček a vše odnesl na stůl.  Když jsem se po probuzení vydala do kuchyně, vše už bylo uklizené v myčce a kluci koukali na pohádku. Ani jsem je u toho nechtěla rušit, jen jsem tak chvilku stála a celá šťastná je pozorovala.

Je láska a láska. A ta láska, kterou cítíte při pohledu na štastné a zdravé děti se ničemu nevyrovná. Už brzy budou mít svou budoucnost ve vlastních rukou, a já věřím, že díky správnému startu ji chytí za ten správný konec.

A čím dělají děti největší radost vám? ♥️

#nestle   #zdravyzacatek

Až mě to dojalo ❤️

6. kvě 2022

Co víc psát.... není třeba ❤️❤️❤️

6. kvě 2022

Začni psát komentář...

Odešli