mikolisek
11. led 2022
425 

Lívance vhodné pro děti

Máte doma malého jedlíka, který potřebuje speciální stravu přizpůsobenou pro alergiky? Zkuste tento vychytaný recept s použitím kaše Nestlé Sinlac. Vytvořit chutný a výživný pokrm pro miminko, které trápí nesnášenlivost bílkovin kravského mléka, sóji nebo celiakie, může být oříšek. Speciální kaše Nestlé Sinlac, vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce věku i pro dospělé, je v takové situaci správným řešením. Neobsahuje mléko a laktózu, lepek ani sóju. Nepodráždí tedy ani citlivé zažívání vašeho miminka. Výborná chuť sladkého karobu navíc zachutná každému.

Co budete potřebovat: 

kojenecká voda 

1 lžíce Solamylu 

3 ploché lžíce NESTLÉ SINLAC 

1 ½ ploché lžičky cukru 

olivový plej 

Postup: 

Všechny suché komponenty smíchejte a přidejte vodu podle potřeby tak, aby vzniklo hustší těsto, ze kterého tvořte přímo na pánvi vymazané olejem přibližně 1/2 cm vysoké lívanečky. Opečte z obou stran dozlatova a podávejte posypané skořicí nebo vhodným ovocným pyré (např. kapsičkou NaturNes BIO mango) 

TIP pro mlsné jazýčky: Lívanečky můžete posypat Grankem a podávat s libovolným ovocem, které má Vaše děťátko rádo. Podělte se s námi o Vaše recepty #sinlacrecepty. 

Další chutné a zdravé recepty pro děti najdete zde: https://nestlebaby.cz/cs/recipe 

#nestle  #zdravyzacatek

Díky za recept, vyzkouším🙂👍!!
PS: to ale musela být makačka lívance stvořit.. zaujaly mě ty naběhle žíly na ruce😅...(snad se neurazis, je to vtip😉)

11. led 2022

@lydiee Jo s dětmi je to pečení někdy trochu náročnější. 😅🤭 Jsem ráda, že se recept líbí. 😘

11. led 2022

Začni psát komentář...

Odešli