18 / 22
    Dorjan Danny Sport

    Kočárek z PL.Kvalita odpovídá ceně...Já osobně bych si kočárek z PL nekoupila..I po diskuzi s prodejcem,který mi sám řekl,že materiál a Zpracování je někde úplně jinde,než u kočárků Z D,GB,Uk,CH ap..

    30. kvě 2010

    Mám a spokojenost velká
    JAA- ono je dost kočárku z PL jako xlander a podobně..

    4. čer 2010

    tenhle má ségra a je s ním spokojená - mně teda připadá hodně úzká korbička. Já měla dorjan cross country 2007 a naprostá spokojenost, nebyla tam pevná korbička,ale vkládací taška ta byla hodně prostorná a navíc se dala ještě o trochu prodloužit. Jinak ke kočárkům z PL - bylo nám řečeno, že i ty nejznačkovější kočárky jsou vyráběny v PL nebo Číně a teprve pak převezeny a prodávany jako třeba německé,atd. Navíc si myslím, že i kočárek z PL nebo Číny může splnit krásně a dobře svůj účel :o) přeju šťastnou volbu :o)

    18. srp 2010

    @mikov82 No asi píšu pozdě, ale máme tento úplně stejný, jen černo-červený. Autosedačku jsme k tomu neměli, hluboká korba, maximální spokojenost vejde se tam dítě až do 8 měsíců. A sportovní korba, ano sice trochu robustní ale splňuje veškeré požadavky co od kočárku očekáváte ... Ze začátku jsem z té sportovní verze byla smutná, hned jsem hledala na léto jiný sporťák, jenže pak jsem zjistila, že spousty věcí bych musela dokupovat, aby to mělo to co Danny Sport.

    3. dub 2011