9 / 22
    Mistral P - Teutonia - krásný, kvalitní, ale nevím, jak s korbou - našla jsem, že je možné koupit i pevnou korbu, ale zdá se mi podle rozměrů dost malá :-( nemáte s ní někdo zkušenost? v rámci užšího výběru vyřazený

    Ahoj, my mame taky Mistral P, mame k tomu korbicku, ke ktere se pouziva boudicka ze sportaku i nanoznik. Jsme moc spokojeni. Mame kocarek s rucni brzdou, protoze brazdime od zimy po lese, absolutni spokojenost. Projeli jsme i zaveje 25cm. Martina

    30. kvě 2010

    Tak do tohoto bych šla z těch,co tu máš ,nejraději..Opravdu kvalitní kočárek.U pevné korby je vanička menší,ale u vložné tašky,jsou rozměry větší...

    30. kvě 2010

    Mám sice Jané a jsem s ním opravdu maximálně spokojená. Korbička je opravdu velká. Malej šel v 5 měsících do sporťáku, ale proto že byl moc velkej a dělal tam psí kusy. Nebylo to nic platný, dělal a dělá i ve sporťáku. Kočárky prostě nesnáší. Sporťák do úplného sedu nejde dát, má úhel asi 80-85 stupňů. Nicméně já to vidím jako pozitivum, protože když ti dítko usne, tak není zalomený přes madlo. Ale teď zpět k teutonii. Poku zrovna nelpíš na tříkolce, tak bych šla určo právě do tohodle kočárku. Perfektní jízdní vlastnosti, s vložnou tažkou mega prostor a pokud se nemílím, tak je možné si otočit dítko směrem k sobě. Takže tohle by byl můj favorit mezi čtyřkoláky.

    31. kvě 2010

    Jednoznacne bych volila Teutonii, ale urcite s otocnymi kolecky. My take budeme mit Teutonku, ale Spirit. Korbicka mi nepripada mala, rozhodne neni mensi nez u Jane. Nas prcek se narodi v srpnu takze skoro celou zimu projezdime v hlubokem kocarku a korba se mi rozhodne zda dost velka.

    2. čer 2010

    Jednoznacne Teutonie! My sice mame trojkolku, ne ctyrkolku, ale jsem s ni maximalne spokojena. Fakt super, jak do mesta, tak do terenu. Hrozne dobre se s ni jezdi a manipuluje na mensi prostoru, v MHD atd. Fakt doporucuju!

    4. čer 2010

    Mám Teutonii a doporučuji! Mám dost velkého prcka, do korby se vejde ještě teď v necelých 7 měsících, ale už začínáme jezdit sporťákem protože vidí ven a je spokojený. Takže velikost korby bych neřešila a rozhodně je širší než u jiných kočárků což je taky výhoda.

    6. čer 2010

    bez otočných koleček ani ránu 🙂)

    17. črc 2010

    Máme Teutonia Spirit a max. spokojenost. Měli jsme korbu na kterou se dává stříška ze sporťáku a malý se tam v pohodě vejde ještě teď a to má 75cm a 8,5kg, takže malá rozhodně není. Sporťák do obou směrů velká paráda třeba na brusle. U Teutonie je brzda zadní kolečka, což je podstatně lepší než je tomu u Jané, kde je na předním kolečku. V zimě jsme projeli všude jako jedni z mála. Cena vyšší, ale rozhodně nelitujeme.

    17. črc 2010