mikula77
16. pro 2016
382 

Nikdy neříkej nikdy

Nemám ráda vánoce,z dětství nemám nijak výraznou vzpomínku,a od své "dospělosti" je nemám ráda,dospělostí myslím posledních 18let.Je to proto,že ke každým vánocům se vztahuje nějaká negativní vzpomínka na kolotoč kolem touhy po dítěti,ať už ivf,transfer,negativní těhu test a několik pozdních potratů,i když se třeba nic z toho nestalo zrovna konkrétně přímo na vánoce,tak na vánoce to na mě vždy padlo,tím se vytvořil můj vánoční odpor.

Díky tomu nikdy vánoce vlastně pro nás nebyly,nikdy sme nemuseli kupovat dárky,nikdy sme nemuseli péct cukroví,nikdy sme ho nemuseli následně jíst,nikdy sme nemuseli řešit to hektično,kterým žijí ostatní v tomto čase a nikdy sem nevěřila žeby to mohlo být jinak.

A ono to asi jinak bude..........

Po dlouhých 18ti letech se sen stal skutečností,po 15 ti ivf +-?,mnoha transferech včetně ketů,čtyřech bezproblémových těhotenstvích které přesto skončili pozdním potratem je tu najednou někdo,kdo vše mění,i vánoce.Narodil se velmi brzy,vybojoval si svoje místo na tomto světě,jsem na něj pyšná,jsem pyšná že je můj,jsem pyšná jaké dělá pokroky,jsem pyšná že jsem jeho máma,jsem pyšná na svého manžela že to semnou vydržel,jsem pyšná na nás oba že sme to spolu zvládli,asi můžu být pyšná sama na sebe že sem to nevzdala,kolikrát už sem si řekla že nikdy....,jsem pyšná že můžu žít v dnešní době moderní medicíny,jsem pyšná že máme lékaře především oboru ivf gynekologie a neonatoloige na velmi špičkové ůrovni,čímž jim všem za jejich péči děkuji!!!!

Po letech kdy sem nikdy nechtěla dělat nic vánočního,asi začnu péct cukroví,tím pádem ho budu i jíst,taky budu lítat a shánět dárky,a taky budu mít toto období hektické,budu za to ráda,a budu ráda,když můj milovaný chlapeček bude mít rád vánoce.

Nikdy neříkej nikdy......

Krásné a máte můj obdiv,vše co se točí kolem IVF a lékařů... Je velmi náročné fyzicky i psychicky... Gratuluji k miminku 🙂

16. pro 2016

@moncakrajl náročné,ale stálo to za to 😉

16. pro 2016

To věřím, ale za ten dar v podobě miminka a Vašeho štěstí za to ty nervy stály 😉

16. pro 2016

@mikula77 ja te obdivovala uz davno, jak to vsechno zvládás..a byla to jedna z nejkrásnějších zpráv, ktere jsem tu cetla, kdyz ses konecne dockala. Pravem jsi pysna! To by dokazal jen malokdo, vydrzet to co ty..
A tak pec, chystej, shanej darky, litej..abys pak sedla a koukala se do rozzarenych oci sveho ditete..mam to taky tak..a desne se tesim, az bude Alca pristi rok se mnou delat testo a vykrajovat cukrovi.

16. pro 2016

@78marcela Já vím,že víš 😉

17. pro 2016

Tvůj článek Mě rozbrečel. Jsi velká bojovnice máš Můj velký obdiv 🙂. Jsem moc ráda, že se Vám splnil sen, a máte vytoužené miminko 🙂. Klobouk dolů před Tebou, a Tvým mužem. Přeju Vám ty nejkrásnější vánoce 🙂.

18. pro 2016
Komentář byl odstraněný

@gaba9 Tak slzy sem nechtěla,díky i vám vše nej a nej🙂

18. pro 2016
18. pro 2016

Tak se ti nakonec zadařilo, koukám? Známe se z jednoho fóra, myslím, že Mimi nemusí nikdy přijít, dá se s tím vyrovnat? Pak jsme se přesunuly do soukromé diskuze po radách o čoklech a přestat na to myslet. Hele, to je super!!!

Gratuluji!!!

Víš o někom dalším, komu se pak taky zadařilo?

20. led 2017

@dzungala To víš že pamatuju,byla to fuśka,ale vyplatilo se.....,nechápu zpětně jak sem to mohla vydržet 😖,nic o nikom nevím,jelikož soukromé diskuze už nejsou😢

21. led 2017

@mikula77 Miláčku, ani nevíš jak moc silná ženská jsi! Ale ta cesta trnitá za to stála a máš svoje vytoužené štěstí u sebe ❤ Nejen vánoce budou pro tebe … vlastně vás …. krásnější 😘

18. kvě 2018

@jantarka 😘😍

19. kvě 2018

Začni psát komentář...

Odešli