mimrovka
5. pro 2017
504 

Hodnocení hraček Fisher-price

Díky Modrému koníkovi, jsme měly se Sofinkou tu čest, otestovat pět parádních hraček od firmy Fisher-Price, od které máme mimochodem doma nejvíce hraček 🙂

Jelikož bylo Sofince čerstvých 6 měsíců, snažila jsem se začít hračkami, se kterými by si zvládla vyhrát.

Začaly jsme tedy Veselým jablíčkem - to se taky, troufám si říct, Sofince nejvíce líbilo. Nejvíce si samozřejmě vyhrála s kostičkami, které vytahovala z jablíčka. Super písničky doprovázely její hru. Až bude větší, myslím si, že krásně bude kostičky i do jablíčka vkládat. Jediné mínus u této hračky shledávám repráček na spodu hračky, který tlumí zvuky písniček. Ale chápu, že možná jinak, jinde nešel umístit.

Jako druhou hračku jsme vybraly Chytrý telefon - Tato hračka nás oslovila nejméně. Jak mě, tak dceru.  Zatím nám soužil jako blikající kousátko 🙂 Sem tam se snažila posunout s modrým "odemykáním" telefonu.  Ale je to určitě věkem dítěte. Jakmile bude mít dcera z hračky více rozumu, určitě si vyhraje a bude mačkat jednotlivá tlačítka sama. Mínusem této hračky jsou krátké melodie. Písnička mohla hrát déle.

Třetí hračkou byl Smart stages tablet, který dceru zaujal více než telefonek. Tablet krásně bliká a zároveň má 3 úrovně, které dítě učí abecedu, poznávat obrázky a zvuky zvířat aj. Navíc také hraje různé písničky, které jsou delší než u telefonu. Tohle bych hodnotila velmi kladně, jelikož učení např. abecedy, zpříjemní veselá písnička.

Jako mínusový bod bych to vyloženě nenazvala, ale tablet není určitě pro šestiměsíční děti, ale opravdu pro starší, které už rozumí a sami si s hračkou vyhrají atd.

Jako čtvrtou hračku jsme vytáhly Pejskův stoleček, který se líbil nejen Sofince, ale také návštěvám 🙂 Je to parádní věc, kterou určitě doporučuji koupit. Vyhraje si i dítě které ještě nesedí, díky odjimatelným barevným nohám stolečku. Opět tři úrovně stolečku, díky kterým se dítě naučí, tvary, zvířata a také zvuky zvířat, barvy, ovoce, dokonce v jedné z úrovní se opakují slova i anglicky.  Stoleček má také otáčivý kruh, pojízdnou opičku v autě, světýlko se dá vypnout i zapnout vypínačem a dvířka otevírat. Děti tak trénují jemnou motoriku. Vše je doprovázeno písničkami, které jsou srozumitelné a hezké. Mínus jsem nenašla žádné. Za mě jednička s hvězdičkou 🙂

Poslední pátou hračkou byl Mluvící pejsek - s tou hračkou si dcera moc sama nevyhralá, ještě nevěla co mačkat - Spíše ožužlávala ouško pejska. Když jsme ale s partnerem dceři pejska pouštěli, velmi se ji líbil jak zpívá, mluví a dokázala udržet pozornost. Opět bych řekla, že je spíše pro starší dítko, které už ví, co se po něm chce, jelikož pejsek navádí např." Kde je má modrá noha?" Pokud dítě dobře najde zmíněnou věc, pejsek ho pochválí, že správně nohu našel. Tohle bych vypíchla jako opravdu super věc. Dítě se tak učí. Jak barvy, tak části těla. Mínus jsem opět neshledala.

Ještě jednou děkujeme Modrému koníkovi a firmě Fisher-price za příležitost si hračky vyzkoušet a ponechat. Za mě, jako mámu, bych nejvíce doporučila Pejskův stoleček a Mluvícího pejska. Skvělé hračky, které trénují a učí dítě se rozvíjet. Navíc všechny hračky mluví krásně, zřetelně a nahlas. Což je perfektní.

Takže Ježíšku, necháš se inspirovat? 🙂

Děkuje spokojená maminka Lucie s dcerou Sofinkou.

#test_fisherprice

Začni psát komentář...

Odešli