mimrovka
19. črc 2020
333 

Testování produktů Savo bez chlóru

Vždy jsem ráda, když můžu společně s Modrým koníkem otestovat nějaký produkt. Tentokrát jsem měla možnost testovat dva produkty značky Savo. Savo ve spreji a Savo na podlahy.

Jako první jsem sáhla po Savu ve spreji (bylo to jednodušší než vytahovat kýbl 😀 ale na ten taky samozřejmě dojde).

Začala jsem s kuchyní, kde se člověk, ještě když má doma děti, pohybuje velmi často.

Savo jsem využila jak na kuchyňskou linku, tak na dřez. Kuchyňskou linku Savo vyčistilo pěkně. Savo má příjemnou vůni, nic agresivního, takže jsem se zdárně vyhnula řečem od chlapa: ,,Co to tu tak smrdí?" 😀 Takže opravdu vhodné i pro citlivější nosíky 🙂 

Na dřez už bylo Savo horší. Vodní kámen Savo neodstranilo, takže jsem musela dočistit jiným přípravkem, pro vodní kámen vhodnějším.

Dále jsem využila v dětském pokoji. Zaujalo mě, že je Savo bez chlóru a vhodné i na dětské povrchy, což se na mnoha přípravcích neuvádí. Takže jsem mohla bez výčitek a obav použít na dětskou hrací podložku. Člověk má hned lepší pocit, když Savo ve spreji bez chóru čistí a zároveň dezinfikuje.

Za pár měsíců se nám narodí další dítko, takže až nastane období prvních příkrmů, určitě taky využiji na jídelní židličku.

A konečně se dostávám k přípravku Savo na podlahy.

Savo pěkně vyčistilo podlahy a krásně provonělo celý byt. Máme doma pejska, takže dezinfekce je pro nás určitě důležitá. Ještě, když si na zemi hrají děti.

Takže za mě Savo bez chlóru určitě super a můžu jen doporučit. Hlavně rodinám s dětmi, kde je čistota velmi důležitá.

#test_savo2
#recenze

#zkusenosti_savo_bez_chloru

Začni psát komentář...

Odešli