mirtha
21. kvě 2019
470 

KetoDiet - dílek do skládačky 🙂

5. kvě 2020

Krásný den, do testování Ketodiet bych se moc ráda zapojila, protože s nastávajícím jarem a létem pro mě začíná sezóna zatahování břicha. Břicho vždycky bylo mojí Achillovou patou. Nemohu to svést na svá těhotenství, protože mým hlavním problémem je především strava. Myslím, že mám takzvané "moučné břicho", kdy i několikrát během dne je součástí mého jídla lepek. Bylo by potřeba ubrat i sacharidů, mlsání jako takové si umím odepřít a ani mi moc nechybí, ale přílohy u jídel už ano. Teď jsem si vyzkoušela a zamilovala několik low carb receptů a ráda bych tímto směrem pokračovala. Ani po třicítce se nechci smířit s postavou "ujde to, může být hůř". Chtěla bych se cítit dobře a být hezká pro svoje tři kluky. O KetoDiet jsem slyšela, ale osobní zkušenost nemám. Věřím, že toto testování by mě krásně namotivovalo. (Tak s tímto příspěvkem jsem se hlásila do testování KetoDiet.)

Už před měsícem, kdy jsem se do testování hlásila, jsem učinila pár změn ve stravování. Vyměnila jsem sladké sirupy za vodu, místo klasických tukových rohlíků kupuji celožitný chleba, dopoledne jím ovoce a odpoledne zeleninu, dopřeji si, když mě honí mlsná, kvalitní čokoládu. Oblíbila jsem si několik low carb receptů, které jsem zařadila do mého jídelníčku. Rozšířila jsem své zásoby potravin o zdravé, rozmanité suroviny. Ale taky si striktně věci nezakazuji a občasně si pochutnám na kousku pizzy...

Co se týče postavy a toho, kam bych chtěla směřovat, je to asi nějak takhle. Měřím 163 cm a vážila jsem 63kg. Není to žádná hrůza, ale tím jak jsem malá, je na mně znát každé kilo. Tuk se mi usazuje v oblasti břicha a právě tam bych potřebovala shodit nebo lépe řečeno ubrat pár centimetrů z obvodu břicha. Také by nebylo na škodu pravidelně cvičit a břicho posilovat, ale na to jsem úplně upřímně líná. Už několikrát jsem se do toho pustila, vydržela jsem vždy týden maximálně dva a konec. Jinak pohybu jako maminka dvou kluků mám dost, přispívá tomu i fakt, že bydlíme ve třetím patře bez výtahu a v neposlední řadě i péče o našeho pejska. 

Zastávám názor, že pokud by mělo hubnutí být zdravé a především dlouhodobě udržitelné, mělo by být pozvolné a založené na zdravé vyvážené stravě. Z těchto důvodů jsem se rozhodla KetoDiet zařadit v podobě dopoledních svačin a večeří. Nakonec jsem zůstala u dopoledních svačin. Takhle mi to naprosto vyhovovalo a nadále vyhovuje.

K testování jsme dostali několik druhů nápojů a jídel a to: banánový shake, proteinový nápoj lesní směs, kávu s čokoládovou příchutí, vanilkový pudink, vaječnou-sýrovou omeletu, palačinku s vanilkovou příchutí, rajčatovou polévku, croissant, chilli chipsy, shaker a lahev na pití. Když jsem balík otevřela, obsah na mě dělal dojem amarounů. 🙂

Dopoledne často trávíme s kluky mimo domov (vodíme a vyzvedáváme staršího syna ze školky, obstaráváme nákup, venčíme psa nebo jen trávíme čas na hřišti). V těchto chvílích často hladovím. KetoDiet je skvělým řešením. K testování jsme dostali několik nápojů a shaker k jeho přípravě. Shaker je opatřen víčkem, takže jednak je požadovaný nápoj v okamžiku připravený, ale i skvěle přenosný, takže ideální na cestování. Svačinka mě zasytí akorát cca na ty dvě hodiny, než je čas oběda. Každý den si opravdu pochutnávám na jednotlivých výrobcích KetoDiet.

Nejlépe hodnotím a nejvíce mi zachutnala káva s čokoládovou příchutí. Zalévám ji nejnižší doporučenou dávkou vody, tudíž má pudinkovou hustotu a chuťově je moc dobrá.

Banánový shake a vanilkový pudink jsou chuťové také dobré a patří k těm více oblíbeným produktům.

Shake lesní ovoce je pro mě slabší a řadila bych jej mezi průměrné. Chuťově mě úplně neoslovil.

Z jídel jsem si nejvíce pochutnala na rajčatové polévce, která je chuťově moc dobrá, obsahuje jemné, dobré nudličky. Polévku řadím mezi nejlepší produkt mezi jídly.

Vaječná omeleta je dobrá, ale na můj vkus více slaná a hlavně, i když už jsem ji dělala vícekrát, nepodařila se mi ji hezky otočit, ale měla jsem z ní vždy trhanec. 🙂

Palačinka je též dobrá, nemám k ní připomínky.

Velice mi chutnaly chilli chipsy, společně s přítelem jsme si na nich opravdu smlsli.

Croissant byl také chuťově moc dobrý, je krásně vláčný a řadím ho k těm chutnějším výrobkům.

Co bych chtěla ještě moc pochválit, tak je lahev na pití. Z té mám velkou radost. Vydrží do 120 stupňů, tudíž se do ní může nalít horký čaj, má síťku na ovoce nebo na led, ale co je na ní nejlepší, je pojistka na víčku, takže se pití nemůže vylít do tašky.

A jak to vše probíhá? Váha mi od doby, co jsem se hlásila do testování, ukazuje z 63kg na 62kg, já jsem prozatím spokojená. Změnu pociťuji na bříšku, že není tak ,,vyvalené." Bohužel, jsem si nepřeměřila obvod břicha před testováním, ale možná bystrý pozorovatel tu malinkou změnu uvidí 🙂

Na závěr bych chtěla říct, že tak jak jsem si testování nastavila mi naprosto vyhovuje. Myslím si, že KetoDiet by byla ideálním doplňkem na cestování nebo při pracovním presu, kdy není čas na jídlo. KetoDiet je rozhodně ideální úspora času. 

Děkuji za možnost testování a za rozšíření obzorů. 🙂

Hezký den

Eva

#test_ketodiet2 #recenze

Začni psát komentář...

Odešli