mirunka4
5. dub 2018
342 

Testování Silvanols

Když jsem viděla možnost testování přírodních přípravků proti rýmě rýmě a bolení v krku, neváhala jsem jsem se přihlásit, protože se to v tomto přechodovem období neskutečne hodí. Jsem ráda, že moje rodinka měla tu možnost vyzkoušet výrobky od firmy Silvanols. Chtěla jsem zkusit konečně něco, co múžeme používat celá rodina. U nás si to vždy navzajem předávame, když to nechytíme ze školky tak určite od tatínka, který to přinese z práce.

Když nám balíček dorazil, tak už doznívala rýma jen u mě, ale i tak jsem hned otvírala a sprej do nosu stříkla.

SINUSTRONG se používá ke zmírnění ucpaného nosu, k prevenci rýmy a infekci dýchacích cest a ke stimulaci aktivity imunitního systému organismu. Sprej je vhodný pro těhotné a kojící, což jistě ocení.

Na to že to je přírodní sprej, tak takovou sílu jsem nečekala. Je dost silný a v nose dost štípe. Myslim si, že pro děti příjemný asi nebude, když  už muj nos byl mírne v šoku 🙂 ale myslim, že u dospělaka rýma nemá šanci, ja si teda tu větši sílu spreje pochvaluju, ale klukovi asi strikat nebudu :/ 

Druhý testovaný výrobek byl sprej do krku LARFASOL

Je to přírodní sprej pro bezpečné a efektívní řešení  bolesti v krku, pomáhá i při podráždění sliznice dutiny ústní a hltanu, po provedených různých  chirurgickych zákrocích, nebo v případě zánětu.

Obsahuje rostlinný, rakytníkový olej, olejový extrakt z květu měsíčku lékařského a bergamotový olej, pomáhá udržet vlhkost sliznice. Nemocný  u nás nebyl nikdo, tak jsem nemohla zkoušet na rodince. Užitečné pro mnohé maminky bude, že ho lze použít i u časte laryngitidy.

5. dub 2018

Začni psát komentář...

Odešli